Du vet hva som er viktig med trening for sluttbrukere? Sluttbrukeren

La oss snakke litt om trening. Å trene sluttbrukere er sannsynligvis en av de viktigste aspektene ved vellykket utrulling av en ny teknologi i en organisasjon, men det er også en av de mest utførte oppgavene.

Jeg deltok nylig på en treningssamling om et nytt bedriftsverktøy. Jeg gikk bort og tenkte at det var en time av livet mitt at jeg aldri ville komme tilbake igjen. Jeg er ikke en å kritisere, men ... (jeg er egentlig, jeg bare legger den linjen der inne for å gi mine vanlige lesere en humring.)

Her er noen måter jeg tror presentatorene kunne ha gjort en bedre jobb:

Skreddersy presentasjonen

Verktøyet jeg ble trent på var et som ville bli delt av flere eiendommer i vår forretningsgruppe. Men gjett hva? Jeg bryr meg ikke om hvordan gruppe A eller gruppe B vil bruke det. Hvorfor skulle jeg? Jeg har nok på tallerkenen min og ikke noe plass på dunken til å rusle gjennom 700 funksjoner som jeg aldri vil bruke. Kanskje du brukte den ene presentasjonen over hele linjen for å spare tid? Ærlig talt, jeg bryr meg ikke. Hvis du ikke kan ta deg tid til å tilpasse presentasjonen til fordel for meg, ikke inviter meg.

Bruk eksempler

Hvis jeg bruker et verktøy for å utføre x, y og z, vil jeg at du går gjennom eksempler på x, y og z. Vis meg et typisk eksempel på MITT arbeid og hvordan det vil bli gjort med dette verktøyet. Du kan gå gjennom og peke på alle klokkene og fløytene, men med mindre de har en praktisk anvendelse, så tell meg ut. Jeg har jobb å gjøre.

Tenk på det gamle verktøyet

Jeg synes det ville være veldig kult hvis ingeniører virkelig måtte bli kjent med de gamle applikasjonene som sluttbrukerne bruker før de begynner å tilpasse eller lage en ny app. Fordi jeg tror det er den beste måten å forstå brukspreferanser sluttbrukere er vant til.

Det er også en enklere måte å forklare det nye verktøyet for meg. "I det gamle verktøyet måtte du gjøre dette for å fullføre denne oppgaven. I det nye verktøyet er det slik du skal bruke den." Tegn noen sammenligninger FOR meg og vis meg at du gir en dritt om hvordan det nye verktøyet vil påvirke arbeidet mitt.

En venn av meg, Jeff Davis, skrev et godt stykke om IT-proffpresentasjoner i salgsmøter som bringer noen andre gode poeng. Jeg tror begge takeawayene våre fokuserer på ett hovedaspekt ved presentasjoner: Kjenn publikum og fortsett derfra.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com