World of Warcraft: Mists of Pandaria beta første blikk

Siden slutten av mars 2012 har Blizzard Entertainment delt ut beta-nøkler for utvidelsen av Mists of Pandaria til abonnenter som forpliktet seg til et helt år med World of Warcraft . Jeg har spilt gjennom deler av betaen og tatt 53 skjermbilder for å dele med Geekend-lesere. La oss fokusere på høydepunktene først.

Verden forandrer seg

Det er ingen virkelige forandringer; Cataclysm var en gang i seks år som vi ikke vil se på en stund igjen om noen gang. I stedet er den eneste endringen tilsetningen av det splitter nye kontinentet Pandaria.

Pandaria

Pandaria er det nye nivelleringsområdet som består av syv soner som er ment å ta spillere fra nivå 85 til nivå 90. Innenfor landets grenser er flere nye nivå-up fangehuller så vel som sluttspill-fangehull, heroikk, utfordringsmodus og raid. Arkitektur i Pandaria er sterkt påvirket av kontinentets primære løp kalt Pandaren.

Pandaren

Pandaren er et humanoid panda løp som fokuserer tungt på en kultur som ligner på asiatiske kulturer på jorden, men med et tungt fokus på å spise og drikke. De fleste Pandaren er fornøyde med å leve livene sine i relativ fred og ro i Pandaria, selv om noen Pandaren-tiders tid siden ble bitt av "vandrerlysten" og bestemte seg for å sette ut på havene ombord på en gigantisk havskilpadde med navnet Shen-zin Su, men mer ofte referert til som den vandrende øya.

Den vandrende øya

The Wandering Isle fungerer som den rasiske startsonen i Pandaren i World of Warcraft . For aldre siden, da lærde Liu Lang la ut fra Pandaria på ryggen på Shen-zin Su, var den relativt liten. Gjennom reisene hans så det ut til at skilpadden vokste, og hver gang han kom tilbake til Pandaria, ble mange flere Pandaren med på hans eventyr. Over tid har Wandering Isle forvandlet seg til et sted for unge Pandaren å trene og lære sine kampsportferdigheter og engasjere hverandre i spottkamp. det vil si til den gigantiske skilpadden er plaget og en modig ung Pandaren (det er du!) og vennene hans må helbrede øya og deretter søke godkjenning og aksept av en ny samling av utlendinger.

Mists of Pandaria-skjermbilder

Ta en titt på TechRepublics galleri av Jade Forest, den første sonen i Pandaria og the Wandering Isle, og del tankene dine om denne kommende utvidelsen til World of Warcraft . Du kan se tre av bildene fra galleriet omtalt nedenfor.

WoW Mists of Pandaria Beta: Innloggingsskjerm

Dette zepplin-krasjet fungerer som det første søkennavet for Horde i Jade Forest.

Det er her eventyret til en ung Pandaren begynner på en høyde på vandrende øy.

Alle skjermbilder av spillklienten World of Warcraft Beta ble tatt av Wally Bahny for TechRepublic.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com