Jobber hjemmefra: 5 skjulte ulemper ingen snakker om

Hvordan beskytte arbeidsenheter mot sårbarheter i hjemmenettverket Dine arbeidsdata og enheter kan være sårbare for nettverksbaserte cyberattacks mens de er hjemme, sier SVP fra Networks ved CUJO Marcio Avillez.

Med innovasjoner innen mobil og ekstern teknologi og tilkobling, velger fagpersoner å jobbe hjemmefra (WFH) i stedet for å komme inn på kontoret. Faktisk jobber 3, 9 millioner amerikanske ansatte eksternt, ifølge 2017 State of Telecommunicating-rapporten fra Flexjobs og Global Workplace Analytics.

Å jobbe hjemmefra er ideelt for mange mennesker, spesielt de som har problemer med å fokusere i et offentlig rom. "Noen mennesker klarer seg bedre på jobben, andre mennesker bedre hjemme, " sa Jimmy Carroll, Partner og Director at TetraVX, et selskap som spesialiserer seg på styring og oppretting av samarbeidsteknologier. Suksessen til WFH er avhengig av personligheten til individet, om personen fremdeles kan være produktiv i et avslappet miljø.

Bedrifter må bruke WFH-regelen fra sak til sak. Noen stillinger kan kreve at arbeidstakeren blir værende på kontoret, eller noen har kanskje ikke arbeidsmoral for å kunne håndtere å ikke være på et kontor. "Det er veldig situasjonelt, avhengig av hva den virkelige leveransen er fra personen som er involvert, " sa Dan Ryan, grunnlegger ved Ryan Search and Consulting, et rådgivningsfirma med fokus på å hjelpe kunder i talentinnsamling og manøvrering av arbeidskultur og ledelse.

Personer som bestemmer seg for å jobbe hjemmefra har helt klart mange fordeler. Du bestemmer hvor du vil at kontoret skal være den dagen; du sparer penger og tid på å pendle til kontoret; du har ikke sjefen din som puster nakken; du føler deg mer mentalt rolig i ditt eget rom. Å jobbe eksternt lar også selskaper velge riktige kandidater for jobben, uansett om de er i samme by som kontoret eller ikke.

Selv om det å bo i svettbukser i stedet for å ta på seg slacks utvilsomt er fint, er det noen ulemper for alle som bruker den arbeidsstilen. TechRepublics medvirkende skribent Moira Alexander detaljerte, "å administrere eksterne team kan skape problemer med kommunikasjon, samarbeid og produktivitet, fildeling, dokumenthåndtering, personvern og sikkerhet, eksisterende infrastruktur."

Her er de 5 beste problemene med WFH og noen ideer om hvordan du løser dem:

1. Mangel på motivasjon

Å være hjemme har sine egne distraksjoner. Mens kontoret har lyden av tastaturklikking, telefoner som ringer og kollegaer snakker, gir huset ditt et helt nytt sett med fristelser. "Distraksjoner som husarbeid, barn og enkel tilgang til en TV kan forhindre at arbeidstakere hjemme oppnår så mye de vil eller trenger, " forklarte TechRepublic's Olivia Krauth. Spesielt hvis du jobber i eller i nærheten av soverommet ditt, kan nedgangen klokka tre få en lur føles bare innen rekkevidde.

Et solid alternativ for å holde deg motivert er å belønne deg selv. Del opp arbeidet i intervaller: Gjør jevn arbeid i en time, og ta deretter 10 minutter å slappe av. Enten det går utenfor, unner deg en oreo i spiskammeret, slår på nyhetene, belønner arbeidet ditt med en liten pause. Vask, skyll, gjenta.

2. Arbeid og hjem blir synonyme

Da du jobbet på kontoret, var hjemmet der du trakk deg tilbake til da dagen var omme. Nå som du jobber eksternt, blir kontoret og huset ditt til ett. Ikke bare mister du din glade plass, du må også takle distraksjonene som følger med det. Hvis du har barn, kjæledyr eller romkamerater, har du også en helt ny rekke distraksjoner. Kanskje prøver du å ha en Skype-konferanse, men hunden din bjeffer av hodet. Nå drepte Cujo nettopp den profesjonelle auraen din.

Krauth foreslo to enkle rettelser. Lag først ditt eget kontorområde. Finn en bestemt plass hjemme hos deg som arbeidsområdet ditt, helst et eget rom med en dør, men et spisebord fungerer også. Hvis du begrenser deg til den plassen når du jobber, vil ikke arbeidene overhale ditt personlige liv. I tillegg kan du legge inn arbeidsplanen din. Skriv ut timeplanen din og legg den på døren til kontoret eller til og med kjøleskapet, slik romkamerater eller kjære vet når du er okkupert.

3. Kommunikasjonsspørsmål

Kommunikasjon er viktig når du jobber hjemmefra; Du kan imidlertid ikke snakke hodet på en kollega for å få et raskt spørsmål besvart lenger. Selv om direktemeldinger (IM) på apper som Slack og Skype for Business er nyttige, forklarte Carroll at noen organisasjoner gir for mange kommunikasjonsalternativer. Hvis din kollega har IM-appen sin og er på telefonen, kan det hende at de ikke ser e-postmeldingen du sendte til innboksen.

"Du må sette opp noen retningslinjer med hensyn til, ikke bare hvordan du kommuniserer, men hva forventningen er til svaret, " sa Carroll, "så gi disse individene de riktige verktøyene for å lette kommunikasjonen." Angi forskrifter for hvordan du skal kommunisere med kolleger og holde deg ansvarlig. Hvis du vil bruke chat for å kommunisere, så gjør det kjent. En god måte å også holde veiledere i løkka er å sende inn platesjekker. På begynnelsen av dagen, send sjefen din en spillplan med det du jobber med. Send en til på slutten av dagen, og forklar hva du fullførte. Dette holder deg begge på sjefen din radar, mens du holder deg ansvarlig.

4. Sikkerhetstrusler

"Sikkerhet er et stort, stort problem når du har eksterne arbeidere, " understreket Carroll. Å jobbe av et hjemmenettverk introduserer alle slags risikoer og sårbarheter i arbeidsfilene dine. Selv om du aldri har hatt et nettbasert sikkerhetsproblem på en personlig enhet med hjemmenettverket ditt, betyr ikke det at du alltid er trygg. "Det er vanskeligere å vedlikeholde og kontrollere, fordi når folk jobber eksternt, avhengig av hvem deres Internett-leverandør er, internettleverandøren deres, som åpner for andre sannsynligheter og introduserer andre variabler som ikke nødvendigvis er der når du er i et begrenset nettverk på en arbeidsplass, "bekreftet Ryan.

Et virtuelt privat nettverk (VPN) og multifaktorautentisering er de levedyktige løsningene, sa Carroll. Med en VPN er en privat, kryptert kanal koblet mellom enheten din og en VPN-server. Ingen andre enn brukeren og VPN ser eller får tilgang til informasjonen, ikke engang internettleverandører! Multifaktorautentisering er også populært og nyttig. Brukeren må fremlegge minst to separate bevismateriale som beviser deres identitet, som deretter vil få dem tilgang til det respektive nettstedet.

5. Ingen kameraderi

Den siste ulempen med WFH er isolasjon. Uten å være på kontoret går du glipp av det daglige kontorkameratet. Medarbeiderne dine danner forbindelser gjennom daglig kontorinteraksjon, møter og fredagstider. Carroll fremhevet, "Noen ganger kan det bli klissete. Jeg mener, alt arbeid er fremdeles akkurat som videregående skole i mange henseender, ikke sant?" Det har han vel. Å være hjemme er bare deg og datamaskinen din.

Du kan fortsatt være til stede uten å være fysisk til stede. Skype inn i møter! I stedet for å ha møter med kollegaer over telefon, foreslår Skype. Å møte ansikt til ansikt skaper en bedre forbindelse enn bare å høre noens stemme. Følg også med på arrangementer på kontoret. Be om å bli inkludert i teambuilding-aktiviteter eller uformelle happy hour-utflukter. Hvis det å jobbe hjemmefra er best for din arbeidsmoral, så gjør det, men ikke ofre vennskap underveis.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com