Kvinner er 21% mindre sannsynlig å bli forfremmet enn mannlige kolleger

Hvorfor inkludering er nødvendig for digital transformasjon På Grace Hopper-feiringen i 2018 diskuterte Julie Elberfeld fra Capital One hvorfor selskaper må fokusere på mangfold for å høste fordelene ved digital.

Kjønnsmangfold og inkludering har blitt en kjent nødvendighet for suksess; Imidlertid vedvarer en lekker bedriftens rørledning for kvinner, ifølge en fersk rapport fra Center for Women and Business ved Bentley University. Begrepet "lekker" refererer til hvordan kvinner forsvinner fra karriere- og lederbaner i alle faser av yrkeslivet, heter det i en pressemelding.

Selv om kjønnsgapet nå er et bredt omtalt tema i virksomheten, fortsetter kvinner å sitte igjen på hvert trinn - fra inngangsnivåstillinger til tidlige ledelsesmuligheter, fant rapporten. Forskningen kartla 185 studier for å vurdere den nåværende tilstanden til kvinner i virksomheten, og avslørte at den utette rørledningen er enda verre for kvinner av farger.

Denne utette rørledningen er et resultat av mange faktorer, som alle plasserer kvinner under en ulempe sammenlignet med sine mannlige kolleger. Til tross for at de rapporterer om samme erfaringsnivå og besetter de samme stillingene, tjener inngangsnivå kvinner 20% mindre penger enn sine mannlige jevnaldrende, viser rapporten, og de er 21% mindre sannsynlig enn deres mannlige kolleger å nå det første ledelsesnivået.

Familiens ansvar spiller også en viktig rolle i den utette rørledningen, da disse typisk faller på kvinner og påvirker deres fremgang midt i karrieren, viser rapporten. På grunn av familiære forpliktelser blir kvinner ofte flyttet inn i støtteroller, i stedet for å bli vurdert til topplederstillinger.

Systemiske problemer fortsetter også å virke på arbeidsplassen, med ubevisste skjevheter og mikro-ulikheter som stopper progresjonen i kvinners karriere. Kvinnelige ansatte har heller ikke den samme tilgangen til karriereoppbyggende forhold som menn gjør, viser rapporten.

Bedrifter har en lang vei å gå for å oppnå inkludering og likestilling. Rapporten fant følgende fire initiativer selskaper kan ta for å forbedre arbeidsforholdene for kvinner:

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Kvinner er ofre for en lekker pipeline som bremser eller stopper karriereprogresjonen. - Bentley University, 2018
  • Bedrifter kan forbedre arbeidsforholdene for kvinner ved å skape en bedre kultur, vurdere beregninger, danne opplæringsprogrammer og knytte mentorforhold. - Bentley University, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com