WinOnX kjører Windows-applikasjoner på Mac

WinOnX 1.31 er et program som du kan kjøpe i Mac App Store ($ 4, 99) som er ment å kjøre Windows-applikasjoner på Mac. WinOnX er bygget på toppen av Wine, og for de av dere som ikke er kjent med Wine, er det et åpen kildekode-program designet opprinnelig for å kjøre Windows-applikasjoner i Linux-miljøer. Det har eksistert en god stund og ble til slutt portert til Mac. Jeg har også hatt muligheten til å bruke vin i andre forskjellige former, for eksempel CodeWeavers CrossOver-applikasjon med blandede resultater.

WinOnX prøver å gjøre prosessen med å installere og kjøre Windows-applikasjoner veldig enkel ved å tilby et dra-og-slipp-grensesnitt og holde applikasjonene organisert i ett rent vindu. Så langt som utformingen av appen, var jeg fornøyd med dens enkelhet og brukervennlighet. Miljøet er godt organisert og tilbyr få muligheter til å få noen av de komplekse innstillingene ut av veien som ofte gjør andre Vin-applikasjoner og installasjoner vanskelig å bruke. Jeg forsøkte å installere flere Windows-applikasjoner for å se hvor langt vin har kommet siden jeg sist har brukt den, og som forventet hadde blandede resultater. Mange av applikasjonene som jeg bruker er nettlesere, og det er svært begrenset støtte for den viktigste, Internet Explorer. Selv om WinOnX var i stand til å kjøre IE6, 7 og 8, var den ustabil og til tider krasjet, mens IE9 ikke ville kjøre i det hele tatt. Jeg hadde imidlertid litt hell med å kjøre en eldre versjon av Google Chrome først etter å ha skuret Internett etter tidligere versjoner.

Hvis det er noen få Windows-applikasjoner som du er interessert i å kjøre, men ikke vil betale kostnadene for noe som VMWare Fusion eller Parallels, kan det hende at dette ikke er et dårlig alternativ. Jeg vil først foreslå at du tar en tur til WinOnX-nettstedet, hvor du kan søke etter applikasjonene du vil kjøre og se om de anses for kompatible eller ikke før du kjøper. Etter hvert som tiden går fortsetter Wine-prosjektet å bli bedre, men er på ingen måte en erstatning for et solid virtuelt miljø. Hvis du vil vite mer om Wine-prosjektet, kan du besøke WineHQ for å lære mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com