Blir neste iPhone buet? Apple skyter fremover med bøyelig skjermforskning

En iPhone eller iPad med en buet skjerm kan være på vei, ettersom Apple fortsetter forskningen på fleksible skjermer.

Apple har inngitt patent på et fleksibelt underlag som "kan utgjøre en del av en skjerm" og som er i stand til å "motstå skade ved bøyning".

Patentet, publisert av US Patent and Trademark Office (USPTO) forrige uke, er det siste i en serie innlevert av Apple relatert til buede berøringsskjermvisninger. Tilbake i 2014 avslørte USPTO at Apple hadde fått 48 patenter knyttet til teknologien.

I dette siste patentet demonstrerer Apple hvordan skjermen vil være i stand til helt eller delvis å bøye seg over seg selv, som vist nedenfor.

Bilde: Apple

Når du beskriver hvilken type enhet den fleksible elektronikken vil bli brukt i Apple, spesifiserer ikke PC-er, nettbrett, telefoner, klokker, hodesett og andre bærbare apparater som mulige kandidater for teknologien.

Spekulasjoner om at Apple kan bruke fleksible skjermer i fremtidige enheter ble utløst av beslutningen fra LG Display om å investere billioner KRW1.05 i en produksjonslinje for fleksible skjermer på Gumi-anlegget i Gyeongbuk-provinsen i Korea, som er oppført blant Apples leverandører.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Det ser ut til at en fremtidig fleksibel skjerm som finnes i Apple-enheter, vil være en OLED-skjerm, som kan gi dypere svarte og bedre kontrast enn LED-skjermene som brukes i iPhones i dag. I forrige måned ble det rapportert at Apple hadde diskusjoner med leverandørene Samsung og LG i desember i fjor for å øke produksjonen av OLED-skjermer.

Apples konkurrenter har allerede hatt en viss suksess ved å legge buede skjermer til sine topp-of-the-range telefoner. Samsungs nylige S6- og S7 Edge-håndsett ble rost av anmelderne for å gjøre håndsettet både mer attraktivt og enklere å holde.

Mer om smarttelefoner og nettbrett ...

  • BlackBerry-plattformens sakte blekner til svart
  • Samsung forskyver paradigmet igjen
  • Diminutive er den nye svarte: Apple leverer nye iPhone- og iPad-versjoner
  • Nextbit Robin får alle andre smarttelefoner til å se stumme ut

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com