Hvorfor kvinner fremdeles utgjør bare 24% av prosessene for nettsikkerhet

Hvordan kvinner kan gå inn i cybersecurity fra andre felt for å lukke talentgapet På RSA 2019 forklarte Emily Heath fra United Airlines kjønns- og mangfoldighetsgapet i cybersecurity og tilbød råd til kvinner og selskaper om hvordan de skal lukke det.

Til tross for en viss fremgang, utgjør kvinner fremdeles bare 24% av arbeidsstyrken for cybersecurity, ifølge rapporten fra Kvinner i cybersecurity fra 2019 (ISC).

Mens dette tallet representerer en økning i løpet av de siste årene, er utfordringer inkludert ulikhet i lønn fortsatt en barriere for å trekke flere kvinner inn i feltet og fylle talentgap, fant rapporten.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Tidligere forskning fant at kvinner bare utgjorde 11% av verdens arbeidsstyrke for informasjonssikkerhet, og bare 1% av ledelsen. Imidlertid utvidet (ISC) ² undersøkelsespoolen ved å ta et mer helhetlig blikk på hvem som gjør arbeidet med cybersecurity, og inkluderte både sertifiserte cybersecurity-fagfolk så vel som IT / IKT-fagfolk som bruker minst 25% av tiden sin på cybersecurity. oppgaver.

Imidlertid vil dette sannsynligvis endre seg i løpet av de kommende årene, ettersom den nyeste generasjonen fagfolk innen cybersikkerhet er langt mer kvinnelig, ifølge rapporten: 45% av de spurte kvinnene var millennials, sammenlignet med 33% av mennene - langt høyere antall enn forventet av denne generasjonen de siste årene. Rapporten undersøkte totalt 1 452 fagpersoner innen cybersikkerhet.

Kvinner bringer også høyere utdanningsnivå til cybersecurity-feltet. Rapporten fant: 52% av de spurte kvinnene har en videreutdanning, sammenlignet med 44% av mennene.

Mens de fremdeles er mindre, er det flere kvinner i nett-sikkerhet som går videre til lederstillinger enn menn, fant rapporten. Av de spurte var 7% av kvinnene CTO, mot 2% av mennene; 9% av kvinnene var visepresidenter for IT, mot 5% av mennene; 18% av kvinnene var IT-direktører, mot 14% av mennene; og 28% av kvinnene var ledere på C-nivå, mot 19% av mennene.

"Dataene bekrefter det vi har sett de siste årene på bakken. Flere kvinner kommer inn i feltet cybersecurity med etterutdanning og jobber ikke bare i skyttergravene, men også i C-suiten, " ISC) sa administrerende direktør David Shearer i en pressemelding. "Kvinner i høyt stillinger vil fremme mer inkludering og inspirere unge kvinner til å melde seg inn i bransjen, og det er absolutt mange spennende muligheter tilgjengelig for de som søker å inspirere til en trygg og sikker nettverden. Mangfold gjør oss bare sterkere."

Utfordringer gjenstår

Til tross for at flere kvinner kommer inn og lykkes innen nettets sikkerhet, lønnsulikheter vedvarer, fant rapporten. Mens 29% av mennene i feltet rapporterer årlig lønn mellom $ 50 000 til $ 90 000, gjør bare 17% av kvinnene det samme. Cirka 20% av menn på cyber tjener mellom $ 100, 000- $ 499, 999, mot 15% av kvinnene.

Både mannlige og kvinnelige fagpersoner innen cybersikkerhet deler mange av de samme bekymringene om deres roller, inkludert manglende engasjement fra øverste ledelse, organisasjonens omdømme, risikoen for å se jobben sin outsourcet, mangel på balanse mellom arbeid og liv, trusselen om kunstig intelligens (AI) som reduserer behovet for deres rolle, og mangel på standardisert cybersecurity-terminologi for effektivt å kommunisere i organisasjonen deres.

Jennifer Minella, visepresident for ingeniør og sikkerhet i Carolina Advanced Digital, Inc. og styreleder i ISC ², sa i "Det er et oppmuntrende tegn på at flere kvinner lykkes med cybersikkerhet og rykker opp gjennom gradene. utgivelsen. "I mange år har ikke dette vært tilfelle, og vi må fortsette å gjøre alt vi kan for å gjøre vårt til et innbydende yrke for de mest talentfulle og innovative individene, uavhengig av kjønn."

For å lære mer om hvordan du kan bli profesjonell innen cybersikkerhet, sjekk ut dette TechRepublic juksearket.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com