Hvorfor den typiske smarte bytilnærmingen må endres

Hvorfor den typiske smarte bytilnærmingen må endres Ekte smarte byprosjekter krever automatisering av nåværende forretningsprosesser, i stedet for bare å sette sensorer på alt, ifølge Scott Fadness, ordføreren i Fishers, Indiana.

Scott Fadness er ordfører i Fishers, Indiana, og medstifter av co-working space Launch Fishers. Han satte seg sammen med Alison DeNisco Rayome fra TechRepublic for å diskutere hvorfor han mener den smarte by-tilnærmingen må omtas. Du kan se videoen over, eller lese utskriften nedenfor.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Scott Fadness: Når vi ser på smarte byer i dag, ser jeg et forferdelig stort ønske om å gå helt til sluttløsningen, som typisk er en sensor av et eller annet slag. Så la oss sette sensorer på alt. Vi har vært motvillige til å gå den ruten til dags dato. Jeg tror at det vi må gjøre, omtrent som vår gründerbevegelse, er å skape et miljø der data kan forbrukes. Og derfor må en del av dette arbeidet gå ut på å automatisere og modernisere de nåværende forretningsprosessene på en måte som lar data flyte fritt til et område eller et sted for å si det slik at du kan ha mer innsiktsfulle diskusjoner, samtaler og analyser om dataene som allerede i organisasjonen din. Før de bestemte seg for å legge inn alle disse andre sluttpunktdataprodusentene som sensorer.

Jeg tror nøkkelen til spørsmålet ditt egentlig handler om arkitektur eller visjonen om hvordan data kommer sammen. Så vi gjør alle disse tingene under rådhuset i rådhuset, men hvordan henger de sammen, og hvor går dataene? Jeg tenker på at vi kan begynne å bygge en arkitektur rundt det ... Jeg tror vi har et veldig godt skudd på å skape et miljø der disse dataene blir mer enn data, de blir verdi. Det blir innsiktsfulle beslutninger rundt forretningsprosesser her i byen vår og til slutt et bedre servicenivå for innbyggerne våre.

Jeg tror det samme gjelder at du må være forpliktet til et lengre syn. Du må være klar til å investere. Du må være klar til å endre kulturen i din egen organisasjon og vite at det ikke er et og gjort. Det er en langsiktig visjon som tar mye forpliktelse.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com