Hvorfor å lære elever på videregående skoler å kode, kan lukke teknologisk talentgap

Hvorfor selskaper trenger å lære elever på videregående skole å kode Undersøkelse av unge i kode vil bidra til å lukke teknologiske ferdighetsgap, ifølge Crystal Adkins, en Java- og Android-instruktør for Interapt Skills.

Studenter på videregående skole i Kentucky lærer Swift og Java i et nytt oppslukende programmeringskurs som kan føre til en betalt IT-læreplass. Programmet, drevet av en filial av Louisville, KY-baserte teknologiserviceselskapet Interapt, kalt Interapt Skills, tilbyr studenter en studiepoeng mot konfirmasjonen, samt ni studiepoeng fra Kentucky Community og Technical College System.

På et nylig Interapt Skills-arrangement i Louisville, KY, snakket jeg med Crystal Adkins, en Android-instruktør for Interapt Skills og en Interapt-kandidat selv, om hvorfor vi trenger å få unge kvinner som er interessert i informatikk, til å fylle hull i teknologiske ferdigheter. Her er utskrift av samtalen vår.

Rayome: Hva er Interapt ferdigheter?

Adkins: Interapt-ferdigheter er et program som vi startet her i Louisville sammen med elever på videregående skole, for å hjelpe dem å lære å kode, slik at de er bedre forberedt på arbeidsstokken. Eller hvis de vil gå på college, gir det dem litt mer erfaring fra programvareutvikling når de kommer ut.

Rayome: Hvorfor er det så viktig å få unge kvinner interessert i teknologi, og programmer som dette?

Adkins: Som kvinne ser jeg at jeg er veldig et mindretall innen teknologi. Og når vi begynner å nå disse elevene på videregående, blir det flere kvinner interessert i feltet. Så en annen grunn til at vi når ut til ungdomsskoleelevene, er fordi noen elever ikke egentlig vet hva de vil gjøre når de kommer ut av videregående skole. De har ikke en plan, de vet ikke om de skal gå på college. Så dette er en måte for dem å få litt erfaring fra virkelig verden i noe som muligens vil gi dem et inntrykk av hva de vil gjøre. For når du er programvareutvikler, trenger du ikke nødvendigvis å gå på college for å være programvareutvikler. Du kan, du kan bli en gründer og lage dine egne ting, eller du kan gå inn i informasjonsfaglige typer hovedfag. Så du har begge disse valgene.

Rayome: Hvordan kan få flere kvinner og unge som er interessert i teknologi, bidra til å lukke talentgapet ?

Adkins: Det er et veldig stort avvik mellom mennesker som er i stand til å gjøre tech og selskaper som trenger fagarbeidere. Så hvis vi gir studentene de ferdighetene de trenger i en tidlig alder, vil de kunne gå inn i arbeidsstyrken før, og bidra til å forkorte dette gapet mellom fagarbeidere og det arbeidsgivere trenger nå.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com