Hvorfor Python er det virkelige programmeringsspråket i datavitenskap, ikke R

Video: Hvordan starte en datavitenskapskarriere Datavitenskap er en av de hotteste karrierer innen teknologi. TechRepublic's Alison DeNisco hvorfor det er så stor etterspørsel etter analyseeksperter, ferdighetene du trenger for å komme i gang og skulle starte din karriere.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Python og R er blant de hyppigst nevnte ferdighetene i stillingsannonser for datavitenskapelige stillinger. Men rapporter om hvilket programmeringsspråk som faktisk brukes oftest på jobben for disse fagfolkene er i konflikt, ifølge en torsdag-rapport fra Cloud Academy.

TIOBE-programmeringssamfunnet viser at R er i nedadgående retning i år når det gjelder søkemotorforespørsler. Imidlertid fant en Kaggle-undersøkelse av 16.000 datapersonell at selv om Python var det mest populære programmeringsspråket generelt, var det mer sannsynlig at statistikere og dataforskere rapporterte om å bruke R på jobb enn andre roller. Blant dataforskere rapporterte 87% å bruke Python og 71% rapporterte å bruke R på jobb, fant rapporten.

Cloud Academy analyserte dataingeniører stillingsbeskrivelser for å se hvilke teknologier selskaper søkte oftest. Det var betydelig mindre etterspørsel etter dataingeniører dyktige i R sammenlignet med dem som er dyktige i Python, fant den. Nesten 66% av stillinger for dataingeniører nevnte Python, mot bare 18% av innleggene som nevnte R.

"Python er kjent for å være et intuitivt språk som brukes på tvers av flere domener innen informatikk, " heter det i rapporten. "Det er enkelt å jobbe med, og datavitenskapsmiljøet har lagt ned arbeidet for å lage rørleggerarbeidet det trenger for å løse komplekse beregningsproblemer. Det kan også være at flere selskaper flytter dataprosjekter og produkter i produksjon. R er ikke en generell formål programmeringsspråk som Python. "

Python er for tiden blant de raskest voksende programmeringsspråk i verden, hovedsakelig på grunn av den enkle læringen som er involvert, eksplosjonen av datavitenskap og kunstig intelligens (AI) i bedriften, og det store utviklermiljøet rundt det.

Andre behov for dataingeniører inkluderer SQL, Spark, Hadoop, Java, Amazon Web Services (AWS), Scala og Kafka.

For mer informasjon om hvordan du blir dataforsker, sjekk ut dette TechRepublic Cheat Sheet.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 66% av stillinger i dataingeniør nevnte Python, sammenlignet med bare 18% av innleggene som nevnte R. - Cloud Academy, 2018
  • Ferdigheter som etterspørres for dataingeniører inkluderer SQL, Spark, Hadoop, Java, Amazon Web Services (AWS), Scala og Kafka. - Cloud Academy, 2018

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com