Hvorfor NYC er det nye big data-arnestedet for VC-er

Hvorfor NYC er det nye big data-arnestedet for VC-er Skyen har i stor grad lagt til rette for samarbeid og vekst av forretningsteknologi i New York City, sier daglig leder i Empire Global Ventures, Alexandra Stanton.

Alexandra Stanton fra Empire Global Ventures forteller TechRepublics Dan Patterson hvorfor VC-er kan bli funnet NYC og hvorfor The Big Apple er den nye big data-arnestedet. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Mer om Big Data

 • Datahåndtering: Et jukseark
 • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
 • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
 • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Dan Patterson: New York City er full av selskaper som er utrolig mangfoldige. Gi meg et spekter av selskaper du investerer i, som ikke bare er den neste store appen, men som gjør alle slags forskjellige ting, innen vitenskap og teknologi.

Alexandra Stanton: La meg gi deg noen eksempler. Gjerne, Trustify, som vi snakket om tidligere, når det gjelder den private etterforskerens plass. Som advokat kan jeg si deg, ingen har gjort det de gjør. De har demokratisert etterforskningsrommet. Hvert advokatfirma, hver bank, hvem som helst, trenger hjelp til å undersøke. Det er et eksempel på et flott selskap.

Dr. Wendy Suzuki er nevrovitenskapsmann ved NYU. Hun har over 3.000.000 på TED-praten sin. Hun er ekstraordinær. Vi tar henne til markedet og bygger virksomheten hennes. Som jeg nevnte hjelper NovoCarbon det første grafittraffineringsanlegget med å komme inn i USA. CNIguard er et UK-basert sensorteknologiselskap som sitter midt i hjertet av tingenes internett. De visste ikke hvordan de skulle komme inn i det amerikanske markedet, før vi hjalp dem. For tre år siden sa vi til dem: Du er ikke bare et selskap som bidro til å beskytte Themsen i Storbritannia mot terrorisme, men du er kommunal infrastruktur. Nå, etter tre år, er de et åttesifret selskap, og vi hjalp dem med å ansette deres amerikanske administrerende direktør.

Internet of Things-policy (Tech Pro Research)

Dan Patterson: OK, siste spørsmål. Hvilke teknologier, enten det er IoT, AI, big data ... hvilke teknologier driver virkelig vekst her i New York City?

Alexandra Stanton: Skyen har i stor grad lagt til rette for samarbeid i selskaper. Lag kan sitte i samme by, men ikke på samme sted. Lag kan sitte på forskjellige lokaliteter rundt om i verden. Det gjør at folk kan jobbe raskt på samme tid, sikkert, og det er en virkelig utvikling. Det gjør det mulig for gründerne å operere billig og mindre kostbart.

Internet of Things ... det er ikke viktig. Evnen til å nå tech-ify hva som var ikke-tech-ified produkter ... det har revolusjonert kommunal infrastruktur. Smarte byer opererer virkelig på et helt nytt nivå på grunn av IoT. Vi sitter i sentrum av det for New York.

Dan Patterson: Jeg har et spørsmål til. Jeg glemmer at du jobbet i skjæringspunktet mellom regjering og politikk.

Hva er tingenes internett? Alt du trenger å vite om IoT akkurat nå (ZDNet)

Hvilke leksjoner lærte du i regjeringen som enhver gründer burde vite? Hvordan skal de to - offentlige og private virksomheter - samarbeide og samarbeide?

Alexandra Stanton: Ofte, mistillit regjering og næringsliv hverandre. Det er en skam. Regjeringen kan være en fantastisk kunde for virksomheten.

La meg gi deg en liten statistikk: For et par år siden var Googles inntekter 74 milliarder dollar. Budsjettet til staten New York var på samme tid 152 milliarder dollar. Vi overbryter det gapet. Vi hjelper dem med å gjøre avtaler med hverandre, og vi hjelper gjeterbedrifter gjennom disse prosessene for å finne gode kunder i regjeringen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Volum, hastighet og variasjon: Forstå de tre V-ene for store data (ZDNet)
 • Hvordan Governors Island ble lanseringsplaten for NYCs 5G-initiativ (TechRepublic)
 • Smarte byer: Et jukseark (TechRepublic)
 • 5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)
 • Løpet til 5G: Inni kampen for fremtiden for mobil slik vi kjenner det (TechRepublic)
 • AT&T lanserer 5G over 19 byer (ZDNet)
 • 5G-infrastruktur: Disse teknologiene og trendene vil definere markedets fremtid (TechRepublic)
 • Hvordan 5G er avgjørende for å levere IoT på skala (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com