Hvorfor Moleskine forgrener seg fra papir til digitale produkter

Inne i Moleskines digitale transformasjonsreise Moleskine leder for digital innovasjon Peter Jensen forklarer hvordan papirbedriften ble et teknisk selskap mens han holdt seg tro mot sin kjerneidentitet.

Moleskine er et selskap som er mest kjent for sine bærbare datamaskiner. Tech Patterson's Dan Patterson diskuterte Moleskines sprang til digitale produkter med selskapets innovasjonssjef, Peter Jensen.

Se videoen, eller les den første delen av samtalen nedenfor:

Patterson: Skriving er noe som er en 10.000 år gammel teknologi. Å stjele en haug med klassiske ideer, er en av de beste funksjonene i en bok, å kunne skrive, at det ikke er noen e-post.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Jensen: Akkurat.

Patterson: Peter, forklar oss, ta oss med inn i Moleskine, et selskap som har eksistert i to tiår. Hvorfor er skriving, håndloggingsinformasjon og tenking så viktig?

Jensen: Det er veldig viktig fordi når du tar notater reflekterer du. Det har vært mange studier som viser at dine kognitive evner mens du noterer, enn om du gjør andre ting som å skrive. Du begynner faktisk å behandle informasjonen mens du tar notatene i motsetning til bare å gjenspeile det som ble sagt i en samtale. Du behandler allerede informasjonen hvis du vil, internaliserer den i DNA-en, i langtidsminnet. Gjør det tilgjengelig på et helt annet nivå enn hvis du bare skulle skrive.

Det er en gjeng mennesker som jobber i de kreative rommene, arkitekter, som snakker om tegning eller bruk av håndskrift, eller tegning med hånden, betyr at du reflekterer mens du gjør det kontra datamaskin som bare går fra en linje A til B som er helt rett. Men du tenker faktisk ikke på det, du har ikke den refleksjonstiden, hvis du vil.

Og sist, men ikke minst, det er naturlig for oss. Vi vet hva det er. Jeg tror, ​​og mange som liker Moleskine, liker også bokens og papirets fysiske natur. Så det er absolutt også en sanseopplevelse når vi skriver med hånden som er helt forskjellig fra andre typer teknologier.

Patterson: Så la oss blinke frem 10.000 år. Eller minst to tiår. Vi trenger skyens hastighet for produktivitet, for våre mellommenneskelige forhold, dessverre er en bok logget inn på et statisk sted i tide. Fortell litt om Moleskines digitale transformasjonsreise og hvordan du gikk fra å være et papirfirma til å være et skyfirma og et teknologiselskap.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (TechRepublic)

Jensen: Først startet det med et partnerskap vi utviklet med Evernote, som virkelig utvidet de fysiske varene, papiret, til den digitale tjenesten. Da vi så på dette over tid, og vi følte at forbrukerne faktisk godtok det løftet som kom fra oss, startet vi et annet partnerskap, forskjellige veier for å gjøre det mer en del av prosessen din. Og utnytte produktivitetsbehovene til både profesjonelle og kontaktpersoner, private mennesker. Hvilket var, hvordan gjør vi det faktisk mulig for papir å fortsette å være en del av arbeidsprosessen din, egentlig fra idé til slutt et ferdig produkt eller ferdig uttalelse av noe slag.

Det betydde faktisk å tenke på papir, ikke som noe usammenhengende lenger, men som en del av en prosess. Det store, store skrittet for oss var å akseptere at vi virkelig ikke var i krig med teknologi. Den store jobben for meg som kom inn i selskapet var å forklare folk jeg ikke prøver å gjøre Moleskine til et digitalt selskap, jeg prøver bare å legge til en fornuftig digital dimensjon til et fysisk selskap.

Jeg forbinder fortsatt Moleskine med en fysisk notisbok og følelsen av vekt og tekstur. Men for meg handlet det egentlig om, hvordan gjør du den delen av noe større. Ikke bli noe annet, men berike det vi er. Så det er ikke ... Vi pleier å si at vi ikke prøver å bli et teknologiselskap, vi sier at vi ønsker å være et analogt selskap som gjør teknologi veldig bra.

På slutten av dette, eller i grunnen av dette, er det en veldig sterk tro på at forbrukere skal ha ansvaret når de tar tankene sine, ideene sine, som i mange tilfeller virkelig er personlige, inn i et digitalt rom. Så å ha en notatbok som automatisk blir, har en digital motpart, for oss er det egentlig ikke i tråd med hva vi vil gjøre fordi du kanskje ikke vil dele det med noen andre. Det kan være lurt å studere det litt mer, det kan være lurt å kuratere det litt mer. Det handler egentlig om å gi deg mulighet til å bli digital når du vil.

For resten av samtalen, sjekk ut disse artiklene:

  • Hvordan kommunisere mål for digital transformasjon
  • Hvordan Moleskine synkroniserer håndskrevne notater med digitale enheter
  • Hvorfor å tilby digitale produkter var en inkrementell prosess for Moleskine

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com