Hvorfor maskinlæring vil se eksplosiv vekst de neste 2 årene

Maskinlæring er i ferd med å transformere disse næringene Energikrevende næringer som olje- og gassproduksjon, sier Schneider Electric's Herve Coureil, vil være den første til å oppleve effektiviteten som er skapt av kunstig intelligens.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Omtrent 96% av selskapene forventer å se en eksplosjon av maskinlæringsprosjekter i produksjon innen 2020, ifølge en tirsdag Univa-rapport. Mens 93% av respondentene rapporterte at de hadde satt i gang maskinlæringsprosjekter, har bare 22% av prosjektene faktisk flyttet inn i produksjonsfasen.

Rapporten kartla mer enn 344 teknikere og IT-fagpersoner i hele 17 bransjer, heter det i pressemeldingen tirsdag. I følge utgivelsen fant undersøkelsen utfordringer med migrasjon som den største grunnen til at få prosjekter nå gjør det til produksjon.

Flertallet av svarene (88%) rapporterte en direkte sammenheng mellom bruk av high-performance computing (HPC) og maskinlæring, med 39% av de ansatte som jobbet vesentlig med HPC og 46% som jobbet mindre med HPC, heter det i undersøkelsen.

Maskinlæringens største utfordringer i produksjonen var manglende erfaring med bruk av teknologien, komplisert dataflyt, samsvar, myndighetskrav og mer, sa de undersøkelsen. Uansett, maskinlæring driver et enormt område for verdi, inkludert IT-optimalisering, sikkerhet, svindel og naturlig språk, heter det i utgivelsen.

Disse maskinlæringsprosjektene vil mest sannsynlig ansette GPU-er - faktisk bruker 88% av respondentene allerede, eller forventer å bruke, GPU-er for maskinlæringsproduksjon i fremtiden. I tillegg planlegger 82% av respondentene å bruke hybrid sky-infrastruktur i maskinlæringsprosjektene, heter det i rapporten.

Mens mer enn 16 bransjer bruker maskinlæringsprosesser, er industrier inkludert teknologi (64%) og finansielle tjenester (52%) spådd å være de ledende innen implementering av maskinlæring, heter det i utgivelsen. Dette er ikke en overraskelse, med mengden prosesser i begge bransjer som har potensial til å bli automatisert.

Andre bransjer som vil lede adopsjon av maskinlæring er helsetjenester (43%), detaljhandel (31%), telekommunikasjon (31%) og industri (31%), heter det i utgivelsen.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å se hvordan 10 selskaper lykkes med maskinlæring.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Maskinlæring spås å skyte ned de neste to årene, hvor 96% av selskapene forventer å bruke den i produksjonsprosjekter. - Univa, 2018.
  • Økningen i maskinlæring vil gi en økning i bruk av GPU og hybrid sky. - Univa, 2018.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com