Hvorfor Los Angeles er det beste stedet i verden å crowdfund på Kickstarter

Hvorfor VC-er trenger å finansiere flere selskaper med forskjellige ledere På Grace Hopper-feiringen i 2018 beskrev Kathryn Finney fra digitalundivided hindringene som svarte kvinner står overfor i teknologien, og hvordan VC-er kan støtte mer forskjellige startups.

Los Angeles tok topplassen i en ny undersøkelse av de beste byene til crowdfund siden 2015. I følge en analyse fra London-baserte Tide Business of Kickstarter-data, rak innbyggerne i California-byen inn hele 313 millioner dollar.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Tett bak Los Angeles på listen ligger New York City for 311 millioner dollar, San Francisco for 248 millioner dollar og London på 128 millioner dollar. Seattle, Chicago og Atlanta rundet toppen av listen.

En del av det som drev med de enorme crowdfunding-tallene i Los Angeles var filmindustrien, som stod for mer enn 75 millioner dollar av totalen. New York City hadde en mer balansert liste over prosjekter som ble gitt til gjennom Kickstarter på tvers av en rekke bransjer.

"Det er ingen hemmelighet at crowdfunding har eksplodert i popularitet. I løpet av det siste tiåret har en rekke nye online plattformer banet vei for publikum for å få tilgang til noen av verdens mest ukonvensjonelle investeringsmuligheter, " sa Tide-forskere i studien.

"Med over 4 milliarder dollar pantsatt til prosjekter på Kickstarter alene, bestemte vi oss for å finne ut hvilke lokasjoner som er mest suksessrike med å skaffe penger til de neste store ideene."

Tips for å bygge og fremme din lederkarriere (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Amerikanske byer dominerte listen fordi Kickstarter ble grunnlagt i USA og 80% av all finansiering på nettstedet har gått til statsprosjekter. Siden 2009 har nettstedet traktert nesten 2 milliarder dollar til amerikanske initiativer. USA har 100.000 flere Kickstarter-prosjekter enn noe annet land.

Internasjonalt er tallene mye mindre, men nettstedet gjør innbrudd over hele Europa. Storbritannia dominerte resten av listen med mer enn 180 millioner dollar i midler samlet inn siden 2015. Canada, Tyskland, Australia, Frankrike og Nederland samlet samlet inn mer enn $ 20 millioner.

Studien brøt også ned prosjektfinansiering etter industri, og fant at designprosjekter og teknologiinnsats fikk den største delen av Kickstarter-finansieringspaien. Siden 2015 har designprosjekter samlet nesten 275 millioner dollar alene, med teknologi som ikke er langt etter bare en hake mer enn 200 millioner dollar.

Spill, filmer og videoer rangerte også høyt på listen over prosjekter som vanligvis kan forvente å skaffe et sted mellom $ 40.000 og $ 170.000 per prosjekt. Musikkprosjekter er lukrative også, med nesten 40% av prosjektene med hell innsamlingen som trengs.

Et overraskende aspekt ved studien er den ville suksessen til Kickstarter-prosjekter i Tokyo. Tide-rapporten sa mellom 2015 og 2019 at nesten halvparten av alle Tokyo-baserte prosjekter som ba om minst 1 million dollar oppfylte eller overskred målet. Tokyo har hatt 35 prosjekter som nå milepælen, 32 flere enn den neste byen på listen.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com