Hvorfor helsevesenet i hjemmet kan være den neste store fordelen for teknologiselskaper som Apple

Google ønsker en utvidet virkelighet for å forbedre helsevesenet. Google Glass er tilbake! Teena Maddox fra TechRepublic forklarer hvordan leger ved Sutter Health Network bruker augmented reality for å forbedre pasientbehandlingen.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • I vår åpner Apple to klinikker for primærpleie kalt AC Wellness for ansatte og deres familier i Santa Clara County, CA.
  • Apple søker nå leger i primæromsorgen, treningsledere og omsorgsnavigatorer for å bemanne klinikkene.

Apple tar medarbeidernes frynsegoder til neste nivå og lanserer en gruppe helseklinikker for sine ansatte og deres familier på stedet i Santa Clara County, CA.

Et nettsted for klinikkene, kalt AC Wellness, ble nylig publisert uten fanfare, som rapportert av CNBC. Det inneholder flere detaljer om prosjektet, samt en karriereside som viser jobber som primærlege, trener, omsorgsnavigator, flebotomist og sykepleier.

"AC Wellness er en uavhengig medisinsk praksis dedikert til å levere medfølende, effektiv helsehjelp til Apple-ansattes befolkning, " ifølge nettstedet.

Primæromsorgsgruppen vil involvere en klinisk stab som drives uavhengig av Apple, men er dedikert til Apple-ansatte, rapporterte CNBC. Det vil i utgangspunktet kun betjene ansatte i nærheten av Apple-hovedkvarteret på to steder i Santa Clara County: En på det nye Apple Park-campus, og ett få kilometer nord for hovedkvarteret i Cupertino.

Apples trekk følger det fra Amazon, som i januar dannet en felles helsevesenssatsing med Berkshire Hathaway og JPMorgan Chase som hadde som mål å kutte kostnader, øke åpenheten og gi en bedre totalopplevelse for sine amerikanske ansatte, som rapportert av søsternettstedet ZDNet. Få detaljer er imidlertid tilgjengelige på dette tidspunktet.

I takt med at teknologiselskaper kjemper om topptalenter, kan helsepersonell med lav kostnad tjene som en annen forhandlingsbrikke.

Og for Apple fortalte kilder til CNBC at selskapet vil bruke klinikkene sine, delvis, for å teste det voksende utvalget av helsetjenester og produkter. Det er ikke første gang tech-giganten trer inn i helseområdet: I desember lanserte den Apple Heart Study i samarbeid med Stanford-forskere, der forbrukere kan bruke Apple Watchs pulssensor for å samle inn data om uregelmessige hjerterytmer.

Tidligere ansatte i Stanford Health Care har vært tilknyttet AC Wellness i minst fem måneder, ifølge CNBC.

"Sentrene tilbyr en unik concierge-lignende helseopplevelse for ansatte og deres pårørende, " ifølge AC Wellness nettsted. "Kandidatene må ha en forståelse for pasientopplevelsen og lidenskapen for velvære og befolkningens helse - integrere beste kliniske praksis og teknologi på en måte som driver pasientens engasjement."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com