Hvorfor halvparten av sykehusene planlegger å investere i AI innen 2021

Video: Hvor stor data og AI kan hjelpe til med å innovere helsevesenet På Louisville Innovation Summit forklarer innovasjonssjefen ved AT & T's Connected Health Foundry hvordan helsevesenet kan utnytte data for maskinlæring.

Kostnader for helsevesenet fortsetter å stige, med anslagsvis en billion dollar på helsetjenester som brukes til administrasjonskostnader. En måte som sykehus kan hjelpe med å trimme utgifter og forbedre effektiviteten, er gjennom bruk av kunstig intelligens (AI) og robotprosessautomatisering (RPA). Men fremgangen har vært treg, og innsatsen for å implementere AI er fremdeles i begynnende stadier, ifølge en rapport utgitt onsdag av Olive.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

En undersøkelse utført av Olive i samarbeid med markedsundersøkelser i helsevesenet Sage Growth Partners, spurte 115 ledere ved sykehus i USA om deres innsats for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene og planene for integrering av AI og RPA.

AI i helsevesenet: En innsidehåndbok (TechRepublic)

Blant respondentene rangerte 30% å forbedre kvaliteten på omsorgen som deres topp prioritet, 21% pekte på å forbedre pasienttilfredsheten og 20% ​​vurderte å forbedre effektiviteten. Nesten 75% valgte å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene blant de tre viktigste prioriteringene. Spesifikt sa respondentene at de ser et høyt vekstpotensial når det gjelder å automatisere høyt volum, repeterende oppgaver innen områdene styring av forsyningskjeder, styring av inntektssyklus, økonomi og menneskelige ressurser.

Imidlertid sa bare 50% at de var kjent med konseptet AI / RPA. Mer enn halvparten var ikke i stand til å navngi en AI / RPA-leverandør eller løsning. Blant dem som ønsker å ta i bruk en AI / RPA-løsning, sa 23% at de gjør det nå, mens halvparten sa at de planlegger å gjøre det innen 2021.

For sykehusledere som ser AI / RPA, sa 43% at de foretrekker å bruke et selskap som kan bygge, levere, overvåke og støtte integrasjonen. Noen 26% sa at de heller vil velge plattformen selv og deretter hente inn konsulenter for å bygge den, 18% sa at de ville velge å velge plattformen og få sine ansatte til å bygge den, og 13% sa at de foretrekker å ansette konsulenter for å velge og bygg plattformen.

Rebecca Hellmann, Olives hovedmarkedsansvarlig, sa: Som en næring er helsevesenet forent av et oppdrag å levere bedre pasientbehandling, og en enorm barriere for å levere det løftet. i en pressemelding. "Tenk deg hva som kan gjøres hvis flere ressurser var tilgjengelige for å fokusere på pasientbehandling. Når AI ble mer mainstream og tilbyr en tydeligere vei til verdi, trenger ikke sykehusene å bygge ut en massiv teknologisk infrastruktur før de drar nytte av effektiviteten som den kan skape ."

Respondentene fra undersøkelsen inkluderte 115 ledere i rollene som økonomiansvarlige, informasjonssjefer, ledere av inntektssyklus og funksjonelle ledere i forsyningskjeden ved sykehussystemer og uavhengige sykehus i USA.

For mer, sjekk ut hvorfor AI vil opprette $ 2, 9 T i forretningsverdi innen 2021 på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com