Hvorfor et digitalt kunnskapsrike styre vil øke inntektene dine

5 måter å få selskapets ledere ombord med digital transformasjon I noen selskaper er ledere klare til å gå inn med digital transformasjon. I andre, vel, ikke så mye. Slik viser du dem at digital transformasjonsinnsats vil være en fordel for virksomheten.

Et styre som forstår effekten av teknologi på virksomheten fører til at selskapene klarer seg bedre med høyere inntekter, ifølge en fersk undersøkelse fra MIT Sloan Center for Information Systems Research.

Studien identifiserte alle offentlige amerikanske firmaer med mer enn 1 milliard dollar inntekter og minst seks styremedlemmer. Av den innledende prøven på 3.228 undersøkte studien de 1.122 som den hadde data om fire ytelsestiltak for. Forskere undersøkte også 81 styremedlemmer.

Bare 24% av styrene totalt sett var digitalt kyndige, fant forskerne. Imidlertid presterte de 24% gjennomgående bedre, og hadde 38% høyere omsetningsvekst, 34% høyere ROA og 34% høyere vekst på markedsmassen.

Tips for å bygge og fremme din lederkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Peter Weill, styreleder for MIT Sloan Center for Information Systems Research og en av studieforfatterne, "selskapene som var digitalt kunnskapsrike utkonkurrerte omtrent omtrent hver beregning vi så på, enn de som ikke hadde digitalt kunnskapsrike direktører. sa under en sesjon på det siste MIT CIO-symposiet i 2019 i Cambridge, MA.

Antallet digitalt kyndige regissører gjør også en forskjell, konstaterte forskningen. Å ha en eller to gjorde ikke en forskjell i ytelsen. Da det var tre digitalt kyndige styremedlemmer i styret, økte imidlertid selskapets økonomiske resultater. Når det var mer enn tre, var det ingen statistisk signifikant forskjell, fant forskningen.

"Digitalt kyndige styrer gjør ting annerledes - disse direktørene endrer risikosamtalen fra å evaluere prosjektrisikoen for et bestemt initiativ, til forretningsmodellrisikoen for ikke å gjøre noe nytt, " sa Weill.

4 komponenter til digitalt kunnskapsrike styremedlemmer

Digitalt kunnskapsrike styremedlemmer har følgende, ifølge forskningen:

1. En forståelse, testet av erfaring, om hvordan teknologier vil påvirke måten bedrifter vil lykkes i det neste tiåret
2. Forståelse på bedriftsnivå av nåværende teknologier som digitale plattformer, kunstig intelligens (AI), big data, Internet of Things (IoT) og mobile og digitale prosesser som muliggjør nye forretningsmodeller, forbedrer kundeopplevelsen og skaper mer effektiv drift
3. En forståelse av når man skal forplikte seg, eksperimentere og samarbeide, og om de tidlige indikatorene på både suksess og utfordringer med nye initiativer som opererer i virksomhetsskalaen.
4. Tenk på teknologi tidlig i strategiprosessen

Det er mulig å gjøre det eksisterende styret ditt mer digitalt kunnskapsfullt, gjennom utdanning og undersøkelse av aktivitetene til digitale innfødte selskaper, og ved å legge til nye styremedlemmer, sa Weill.

I undersøkelsen av styret og utviklingen av en digital kunnskapsstrategi, bør selskaper stille følgende spørsmål, sa Weill:

 • Har vi en god forståelse av truslene og mulighetene fra digitale teknologier på selskapet vårt i løpet av de neste fem til ti årene?

 • Har vi minst tre digitalt kyndige styremedlemmer, og en arbeidsforståelse av digitale spørsmål blant alle direktørene?

 • Har vi en plan for å øke styrets digitale savniness de neste årene? I så fall, hvordan går det?

 • Trekker vi den rette balansen mellom å veie risikoen for et gjeldende forslag kontra risikoen for ikke å ta mer aggressive tiltak?

For mer, sjekk ut hvor teknisk erfaren trenger administrerende direktør å være? på TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)

 • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)

 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (Tech Pro Research)

 • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)

 • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)

 • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com