Hvorfor digitale arbeidsplassinitiativer svikter

Hvorfor digitale arbeidsplassinitiativer svikter Karen Roby snakker med en Gartner-analytiker om vanskene selskaper står overfor når de prøver å implementere endring gjennom digitale arbeidsplassinitiativer.

En ny rapport viser at flertallet av digitale arbeidsplassinitiativer ikke klarer å etablere nye måter å jobbe gjennom 2021. TechRepublics Karen Roby snakket med Carol Rozwell, en analytiker med Gartner, om funnene. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Carol: Et av de største problemene vi ser med digitale arbeidsplassinitiativer er dårlig utformede endringsplaner. Så du ender opp med noen som er velmenende, som prøver å lede et digitalt arbeidsplassinitiativ, som vet at det er mye endring som må skje, og det de gjør dessverre er at de gir arbeiderne et direktiv som sier: "Du" kommer til å endre og gjøre dette nå. " Og vi vet, som mennesker forteller nevrovitenskapen, menneskelig atferd forteller oss at mennesker vil endre seg, men de må forstå hvorfor, hvorfor skulle de gjøre noe annerledes?

Så de mer vellykkede organisasjonsendringsplanene for digital arbeidsplassinitiativ inkluderer å hjelpe folk til å forstå ting som "Vel, hva er visjonen? Hvorfor er denne endringen så viktig for vårt selskap, for vår organisasjon, for vårt oppdrag? Hva er det jeg spesielt å gjøre for å jobbe annerledes? " Og da er kanskje det største spørsmålet: "Hva er det for meg? Hvorfor vil du at jeg skal gjøre disse endringene, og hvordan skal jeg ha en enklere tid på jobb når vi har gjennomgått alle disse endringene?"

Karen: Vi snakker så ofte om digital transformasjon og hvordan det ikke nødvendigvis bare er en IT-ting lenger som det pleide å være. Så når du snakker om disse endringene, er det mer et kulturskifte som må skje? Er det noe flere administrerende direktører og finansdirektører og alle trenger å være med på?

Carol: Helt klart, sistnevnte. Så i gamle dager, la oss innse det, mange av oss som har jobbet i lang tid, har sett implementeringer av forskjellige teknologier som kan ha blitt fremstilt som å hjelpe oss med å få arbeidet vårt gjort, men i virkeligheten hjelper vi organisasjonen å drive forretningsprosesser. Så det digitale arbeidsplasskonseptet er veldig forskjellig fra den tilnærmingen. Og vår Gartner-definisjon for digitale arbeidsplassinitiativer er at det er forretningsstrategier, og at de er designet for å forbedre den organisatoriske forretningsytelsen og forbedre den enkelte ansattes digitale fingerferdighet.

Så det bringer inn et par ting. Først av alt må vi sørge for at lederne i organisasjonen er klar over hvordan deres oppførsel må endres. Så dette vil være både bedriftslederne og IT-lederne. Og de må også være veldig tydelige når det gjelder å lage sammenhengen mellom forbedret forretningsytelse og resultatene fra det digitale arbeidsplassprogrammet. Og forretningsresultatene, de kan være hva som helst. De kan forbedre salgsytelsen. Det kan øke tiden for å markedsføre nye produkter. Det kan være å forbedre kundestøtten slik at kundene blir mer fornøyde med tjenesten de får fra organisasjonen. Og det du hører som det vanlige temaet der, det handler om forretningsytelse. Det handler ikke bare om å sette et produkt inn på en digital arbeidsplass og si: "Her arbeidere, du kan bruke disse tingene nå."

Digital transformasjon: En CXOs guide (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Karen: Når du snakker om den digitale arbeidsplassen og hvordan ting er trending, hva er noen av de større tingene du ser, endringer eller trender hvis du vil når det kommer til eksterne arbeidere og fleksibelt arbeid og slike ting, og selv i det fysiske arbeidsområdet?

Carol: Det er mange, mange trender vi begynner å se eller fortsetter å se på den digitale arbeidsplassen. Og det faktum at du og jeg snakker med hverandre fra forskjellige typer mellomrom, jeg jobber på hjemmekontoret mitt, det ser ut som om du jobber på et mer korporatisert anlegg. Det er en av de store trendene som arbeidstakere i alle aldre jeg bør legge vekt på, ser etter et mye mer fleksibelt arbeidsmiljø som passer inn i deres travle liv. Jeg har ofte hørt folk snakke om balanse mellom arbeid og liv. Og jeg humrer ved den frasen, for det virker som om det egentlig ikke er noen balanse. Det er ikke som jeg går på jobb, og så kommer jeg hjem. Det er virkelig som om vi integrerer de forskjellige delene av livene våre i hvordan vi opererer. Og som mennesker tror jeg det er ganske klart at for eksempel hvis jeg har noe på hodet fordi jeg har en familieproblem jeg har å gjøre med, så kommer det til å forbli på mitt sinn uansett hvor mye Jeg sier: "Å, konsentrer deg på jobb." Så trenden mot fjernarbeid er en som absolutt ser ut som vi ser.
I vår undersøkelse fra 2017, da folk ble spurt: "Hvis du kunne lage din egen arbeidsplan, hvor ville du foretrekke å jobbe? '' Svaret var at 56% av folk sa at de kunne tenke seg å jobbe på et bedriftskontor. I dette årets undersøkelse, 2019-undersøkelsen, var det bare 47% av folk som sa at de kunne tenke seg å bruke tid på å jobbe på et bedriftskontor i motsetning til andre steder som hjemme eller på et offentlig sted, mens de er på reise, osv. Så det er virkelig forskjell.

Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)

En annen stor endring som jeg ser hos klienter er at de ønsker å utforme områdene selv for å være mer attraktive for ansatte og også gjøre det mye enklere for ansatte når de går inn i et bedriftsanlegg. Eller kanskje når de har en besøkende til et bedriftsanlegg, gjør det enkelt å finne ut hvor det fine konferanserommet som har den elektroniske tavlen og den flotte projektoren, gjør prosessen veldig, veldig forenklet. Og som jeg nevnte, dette er ikke begrenset til noen bestemt aldersgruppe. Denne spesielle tidevannet flyter alle båter. Og over hele linjen og også uansett geografi, er dette verdensomspennende data; folk vil kunne gå til et konferanserom hvis de har et lite møte. De vil være i stand til å ha privat rom hvis de må gjøre en drill-down tenking og ha et stille miljø. Så det som virkelig er avgjørende, er at fasilitetene mennesker, HR og IT skal samarbeide for å sikre at de ansattes opplevelse, når de er i et bedriftsfasiliteter, er så positive som mulig.

Karen: Ser du fortsatt at arbeidere ønsker samarbeidsrom, så vel som steder de kan gå til når de trenger ro eller privatliv?

Carol: Det er et konsept som kalles aktivitetsbasert arbeid. Og den korte versjonen av det er at det gir rom for mennesker som lar dem gjøre det arbeidet de trenger å gjøre på det bestemte tidspunktet. Og jeg tror at hvis de fleste av oss virkelig slutter å tenke på hvordan vi jobber i løpet av dagen, er det ikke som at jeg alltid sitter her, som Gartner-analytiker, og skriver en forskningsnotis i åtte eller 10 timer. Faktisk jobber jeg med mange forskjellige typer arbeid. Så i noen tilfeller ønsker jeg et rom der jeg kan samarbeide med andre mennesker. I noen tilfeller vil jeg ha et sted hvor jeg kan jobbe hodestups stille og bokstavelig talt hvis jeg gjør det rette, slå av all distraksjon, så jeg kan sørge for å fokusere.

Karen: Hvor mye av dette tror du blir drevet av den yngre generasjonen Millennials og Gen Z-ers?

Carol: Det er et utfordrende spørsmål for meg å svare fordi jeg ikke egentlig er tilhenger av generasjonsrelatert forskning. Og en av de store grunnene er at det er veldig vanskelig for meg å forestille meg at når alle er født over 25 år, at de alle tenker på samme måte. I stedet for hva vi har gjort, og dette kom også ut av vår digitale arbeidsplassundersøkelse som vi gjorde på Gartner, så vi på en serie spørsmål som hjalp til med å identifisere forskjellige personligheter på den digitale arbeidsplassen. Og så hadde vi for eksempel noen mennesker som var veldig komfortable med å bruke teknologien, som var helt avhengige av teknologien i løpet av arbeidsdagen. Andre mennesker var ikke så begeistret for teknologien og følte seg ikke engang som om de trengte det like mye for å få jobben gjort.

Så jeg foretrekker å utvikle et sammenbrudd som hjelper folk som planlegger de digitale arbeidsplassinitiativene å fokusere på hva det er, uansett hva det måtte være, enten et rom eller teknologi, enheter, applikasjoner. Hva må vi gi til våre arbeidere, slik at de kommer til å være så effektive som mulig? Det er vanligvis ikke en eneste arbeider som vi prøver å få plass; det er en serie med disse personasene. Og det å forstå hvilke som finnes i hver organisasjon, er veldig viktig for å få den forretningsprosessendringen som vi snakket om tidligere.

CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Karen: Snakk litt om det siste toppmøtet som tok for seg en god del av disse temaene.

Carol: Vi hadde det digitale arbeidsplasstoppen i Nord-Amerika, i Orlando, i mai. Og vi har en lignende versjon som kommer i London i september. Og disse temaene føres gjennom, både hvordan endres arbeidsplassen, med tanke på den fysiske endringen, så vel som hvilke nye teknologier som er tilgjengelige for å hjelpe mennesker, og til og med ting som hvordan du leder et bedre møte, ikke bare med hensyn til folks preferanser, men også noen nye verktøy som er tilgjengelige.

Var det noe som virkelig stod fram eller overrasket dere da dere fikk resultatene av dette? Jeg vet at du snakket om å sammenligne det med 2017-konferansen, men var det noe som virkelig stakk ut eller overrasket dere som dere fant med disse resultatene?

Faktisk, i mange tilfeller, det faktum at det ikke var mer meningsforskjell basert på alder synes jeg er ganske interessant. Det er ikke å si at det ikke er noen forskjell basert på alder. Men det var andre forskjeller som var mer betydningsfulle. Og det jeg også syntes var interessant, ett av spørsmålene bruker arbeidsgiveren din tekniske ferdigheter? Og en ting vi fant er at det er mange mennesker som er veldig teknisk dyktige i organisasjoner, men de føler ikke at arbeidsgiveren deres utnytter kunnskapen sin. Så jeg tror det er en annen faktor som må tas med i betraktningen, fordi ikke alle tekniske smartere finnes i selve IT-organisasjonen.

Jeg vil legge til listen over feil vi har sett med digitale arbeidsplassinitiativer. Det er altfor ofte at det er ageisme, helt ærlig, som spiller inn og gjør akkurat den antagelsen at de av oss som kan være i Boomer-generasjonen, vi fremdeles har videospillere som blinker 12:00. Og jeg har ikke engang en videospiller lenger, for eksempel. Så det er viktig, tilbake til det punktet som vi nevnte tidligere, er det viktig å huske det WIIFM-spørsmålet, hva er det for meg? Og digital arbeidsplassinitiativ vil være langt mer vellykket når spørsmålet om hva som er i det for meg, blir besvart for hver enkelt person eller i hvert fall hver gruppe i persona som organisasjonen håper å endre sin atferd for å forbedre forretningsresultatene.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com