Hvorfor CXOs satser stort på AI for forretningsvekst

Hvordan digitale innfødte og tradisjonelle selskaper kan lykkes med AI På Grace Hopper Celebration 2018 beskrev Angela Zutavern fra AlixPartners forskjellene i AI og maskinlæring blant forskjellige typer selskaper.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

CXOs ser kunstig intelligens (AI) som den neste store innsatsen for forretningsvekst: Nesten en fjerdedel av fagfolk på C-nivå sa at de tror AI vil ha den største positive innvirkningen på organisasjonens fremgang de neste fem årene, ifølge en fersk EY rapportere. Noen 23% sa også at maskinlæring vil ha en betydelig innvirkning på forretningsveksten.

Rapporten kartla 500 amerikanske CXO-er om deres følelser mot innovasjon, fremtidige teknologimuligheter og sliter med innovative initiativer. Mens halvparten av ledere på C-nivå sa at selskapene deres bruker mer enn 5% av budsjettet på innovasjonsinitiativer, siterte 42% budsjettbegrensninger som det største hinderet for utrulling, fant rapporten.

Andre siterte eksterne hindringer inkluderer markedsvolatilitet og frykt for at konkurrenter vil overgå selskapene sine i innovative løsninger, heter det i rapporten. Til tross for bekymringene, sa 75% av CXOs at deres organisasjon overgikk forventningene til innovasjonsinitiativer sammenlignet med konkurrenter, la rapporten til.

Ansvaret for å gå i spissen for innovasjonsinitiativer faller til slutt på CXOs, heter det i rapporten. CXOs må fremme en bedriftskultur fokusert på å støtte innovasjon, i stedet for å kvele den. Bedriftsledere kan gjøre det ved å gi insentiver til nyskapende prestasjoner (44%), støtte eksterne treninger (43%) og være vertskap for innovasjonsfokuserte hendelser (42%), viser rapporten. Omtrent 12% av respondentene kreditt mentorprogrammer som viktige drivere for innovasjon i sine organisasjoner.

"Å bli mester for mentorskap - og å ha et åpent sinn for alle former slike programmer kan ta - vil hjelpe seniorledere med å frigjøre det fulle potensialet for innovasjon i sine organisasjoner, " sier Michael J. Inserra, seniorformann i EY Americas og nestleder som leder, i en pressemelding. "Et effektivt program vil knytte forbindelser på tvers av alle nivåer av talent, skape et trygt rom der alle kan lære av hverandre, ta risiko, mislykkes fremover og lære raskt. Omvendt mentorskap, som skaper en mulighet for juniorer til å tilby sentrale innsikter til seniorer ledere, kan gi betydelig belønning til ledere som er villige til å fremme disse forholdene. "

Hvis du vil ha tips om hvordan du integrerer AI i virksomheten din, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Nesten en fjerdedel av CXO-ene tror AI vil ha den største positive effekten på organisasjonen de neste fem årene. - EY, 2019
  • CXOs kan fremme en innovativ kultur gjennom insentivprogrammer, treninger, innovasjonsfokuserte arrangementer og mentorskap. - EY, 2019

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com