Hvorfor konsulenter bør vurdere å bruke ConnectWise PSA

Når du hører noen nevne Professional Services Automation (PSA), bør du ta hensyn. PSA er en fancy måte å beskrive en integrert plattform som kan brukes til å konsolidere kritiske forretningsfunksjoner innenfor en applikasjon. Når det gjelder IT-konsulenter, som må sjonglere et stort utvalg av forretningskrav, betyr det innsamling og estimering, tidssporing, fakturering og fakturering, problemer med billettering og utsendelse og planlegging innen ett program.

Den gamle skolemetoden

Kontoret mitt, som støtter hundrevis av kommersielle kunder og har en stab på noen få dusin ingeniører, bruker en samling verktøy og verktøy for å styre driften. Problembilletter er administrert ved å utnytte et tilpasset open source-system integrert med vår egen Exchange-infrastruktur, som fremmer kommunikasjon og kalender. Vi utnytter TeamViewer og LogMeIn Rescue for fjernstøtte. QuickBooks Enterprise er vår estimerings- og faktureringsløsning, mens enda et firma driver kraftovervåkningsinnsats.

Nyskolemetoden

ConnectWise PSA samler alle disse forskjellige funksjonene i en enkelt, integrert PSA. Bedre ennå, ConnectWise PSA bygde applikasjonen for å drive sin egen konsulentvirksomhet. Programvarepakken er ikke en app for generalisert industri som også rommer konsulenter; den ble designet fra grunnen av spesielt for IT-konsulenter.

Designprerogativets resulterende kraft blir raskt tydelig når du gjennomgår en tutorial om systemets drift. Konsulenter kan bygge pristilbud i verktøyets "Quosal" -grensesnitt. Estimeringsverktøyet kan til og med koble til konsulentenes eksisterende D & H-, Ingram Micro-, Tech Data- og SYNNEX-kontoer for nøyaktig informasjon om priser og tilgjengelighet.

Å konvertere estimater til ordrer krever bare noen få klikk, og automatiske e-postoppdateringer genereres som et resultat. Klienter kan til og med betale fakturaene sine online ved å bruke den klientvendte portalen.

Problembilletter kan du dra og slippe på en ingeniørs kalender. Felttekniker mottar deretter en e-postmelding som melder dem om avtalen. En innebygd lenke i meldingen kobles til problemer, og gir teknologen mer informasjon.

Ekstern støtte økter er drevet med NTR-tilkoblingsteknologi. I motsetning til andre fjernverktøy jeg har sett, oppretter det integrerte fjernstøtteverktøyet en billett som automatisk sporer tidsbruken på samtalen for ekstern støtte, og derved forenkler fakturerings- og faktureringsprosesser.

Kontoret mitt mister litt tid på å flytte tjenestebeskrivelser og tid og materialkostnader fra kalendere og e-post og til og med problemer med billetter til en faktura; ConnectWise PSA gir muligheten til å smidig overføre denne informasjonen gjennom hele serviceprosessen.

Koste

Integrasjonen er flott, og appen er kraftig. Ved å sentralisere en enkelt PSA eliminerer den behovet for en rekke til tider forskjellige og inkompatible verktøy. Videre reduserer strømlinjeformede arbeidsflyter oppgaver for dataregistrering og frigjør ingeniører til å løse flere klientproblemer, og forbedrer dermed lønnsomheten. Men til hvilken pris?

Som mange andre kontorinvesteringer er en PSA en kostnad for å drive forretning. ConnectWise PSA tilbyr to prismodeller. Konsulenter kan enten velge å betale for skybasert tilgang, faktureres månedlig eller kjøpe programvarelisensrettighetene og installere applikasjonen lokalt på utstyret deres.

Grunnleggende priser starter på rundt $ 40 per bruker per måned, med ekstra avgifter for å legge til støtte for mobil tilgang, fjernovervåkingsfunksjoner og evne til billett via e-post til problemer. Sammenlign det med kostnadene ved kjøp og lisensiering av andre komponenter hver for seg, og prisen viser seg rimelig.

Sammendrag

ConnectWise PSA er en overbevisende løsning som konsulentfirmaet mitt skal undersøke videre. Mens jeg undersøkte PSA, møtte jeg et annet IT-firma som nevnte i forbifarten at det bruker ConnectWise PSA og anbefaler det på det sterkeste.

ConnectWise PSA er definitivt et produkt IT-konsulenter bør vurdere og en jeg skulle ønske jeg visste om det for lenge siden.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com