Hvorfor forretningsreisende trenger både menneskelig og digital støtte for å planlegge en tur

Tech er i ferd med å endre hvordan vi reiser Ultrathin konvertible bærbare datamaskiner, trådløs lading og langvarige batterier er bare noen av innovasjonene som vil endre hvordan vi reiser, sier TechRepublic's Olivia Krauth.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Fremveksten av automatisering og digitalisering transformerer måten fagfolk reiser på, fra planleggingsfaser av turen til den fysiske opplevelsen av det. Nå vender arbeidstakere seg i økende grad til en hybrid tilnærming til å reise - en som involverer både digital og menneskelig støtte, ifølge en Travelport-rapport utgitt på tirsdag.

Rapporten kartla mer enn 8000 forretningsreisende i 25 land for å finne ut hvilke verktøy og strategier de brukte mest for å planlegge og utføre forretningsreiser. Rundt 66% av reisende i USA sa at de fortsatt bruker anbefalinger fra reisepersonell når de tar turvalg. Men 57% av de spurte sa at de også bruker smarttelefonene sine til å planlegge en del av turene.

Mer enn halvparten (58%) av forretningsreisende over hele verden sa at en hybrid tilnærming er "veldig viktig" når du planlegger reise, viser rapporten. En populær hybridløsning er Live Chat-funksjonen på reisesider, som kombinerer både automatisering og menneskelig kundeservice for å hjelpe en kunde i sanntid.

"Denne forskningen har fremhevet behovet for en blanding av digitale og offline løsninger, ettersom reisende i økende grad henvender seg til reisebyråer når de har komplekse problemer og sanntids digitale løsninger for mer rett frem eller øyeblikkelig støtte og informasjon, " Simon Ferguson, Travelports president og administrerende direktør for Amerika, sa det i en pressemelding. "Dette kommer bare til å eskalere i betydning når forretningsreisende søker stadig mer praktiske måter å forbedre reiseopplevelsene sine på."

Når du valgte et flyselskap, nevnte nesten tre fjerdedeler (72%) av respondentene en god digital opplevelse som "veldig viktig", fant rapporten. Noen 70% sa at det også var veldig viktig å kunne se hele reiseplanen deres ett sted på en reise-app, og 68% sa at sanntids flyvarsler gjennom en app også var veldig viktige.

Mange forretningsreisende (49%) i USA foretrekker fremdeles å bruke ansikt-til-ansikt-samtaler eller samtaler med en menneskelig representant for å finne reiseløsninger, heter det i rapporten. Dette indikerer en preferanse for mennesker på en kundeservicefront, men en preferanse for det digitale under planleggingsprosessen.

Hvis du vil lære mer om hvordan automatisering gir forretningsreiser, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com