Hvorfor 83% av foretakene vil øke teknologiske investeringer i år

Dette er de største utfordringene ved digital transformasjon Digital transformasjon er avgjørende, men utfordrende for enhver virksomhet. Deloitte Consulting CTO Bill Briggs deler tips om hvordan man hopper over teknologiens største hinder.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Flertallet av organisasjonene (83%) planlegger å øke teknologiske investeringer i 2019, ifølge en DXC Technology-rapport utgitt på tirsdag. Investering i digital teknologi vil drive fremtidig digital transformasjonsinnsats, og til slutt føre til kostnadsbesparelser og høyere lønnsomhet. Mer enn 40% av de spurte forventer at virksomhetene deres vil øke investeringene med minst 11% i år, fant rapporten.

Rapporten, utført av Economist Intelligence Unit, undersøkte mer enn 600 toppledere for å vurdere hvor organisasjonene deres befinner seg i deres digitale transformasjonsinnsats. I løpet av de neste tre årene sa respondentene at de tror at virksomhetene deres vil øke transformasjonsinnsatsen betydelig, med mer enn halvparten av respondentene (58%) som forventer at hver forretningsenhet vil bli digital aktivert innen 2021, fant rapporten.

For selskaper som sliter med digitale transformasjonsprosjekter, siterte 35% høye kostnader eller manglende finansiering som den største hindringen, med 40% som rapporterte om sikkerhetsproblemer. Imidlertid sa de fleste selskaper (76%) at de forventer at pengene spart ved å modernisere IT-tjenester vil bidra til å finansiere sine digitale strategier, la rapporten til.

Digital transformasjon har vist seg å gi overveldende positive resultater for selskaper, ifølge rapporten. Mer enn to tredjedeler (68%) sa at organisasjonenes årlige fortjeneste økte de siste tre årene på grunn av nye digitale strategier. I tillegg rapporterte 75% av respondentene digital transformasjon som fører til større smidighet.

"Forskningen vår indikerer at digital strategi vil fortsette å være et viktig investeringsområde - noe som utgjør en dramatisk innsats for å gjenoppfinne virksomheten. Men å få det til vil være en fortsatt utfordring, " sa Gilda Stahl, administrerende redaktør for Economist Intelligence Unit, i en pressemelding. "Å definere din digitale strategi tydelig, sikre digital leseferdighet i alle relevante roller og rekruttere digitale kunnskapsrike medarbeidere er alle viktige for å garantere at digital investering gir positive forretningsresultater."

Bedriftskulturen er en integrert del av suksessen med digital transformasjonsinnsats, viser rapporten. Rundt 72% av selskapene var enige om at en kulturendring er nødvendig for å transformere ethvert selskap digitalt. Dette antallet øker i selskaper som bare har brukt digitale strategier i løpet av de siste to årene, heter det i rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 83% av selskapene planlegger å øke teknologiske investeringer i år for å forbedre lønnsomheten og kostnadsbesparelsen. - DXC Technology, 2019
  • De fleste organisasjoner (76%) sa de tror at overskuddet fra digital transformasjonsinnsats til slutt vil dekke kostnadene for å gjennomføre dem. - DXC Technology, 2019

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com