Hvorfor 5G ikke vil være den store utjevneren for SMB og landlige samfunn når som helst

Hvordan virksomheter setter tonen for 5G Tonya Hall setter seg sammen med Mohit Lad, administrerende direktør i ThousandEyes, for å snakke om hvordan virksomheter setter forventningene til 5G i bedriften.

5G, den femte generasjonen standarder for trådløst nettverk, er blitt markedsført som en av de beste sjansene USA har til å bygge bro mellom det digitale skillet - noe som gir bedre tilkobling til mennesker i underverdige og landlige områder. Imidlertid vil 5G ikke komme til disse områdene snart, ifølge en ny rapport fra vår søsterside CNET.

Amerikanske transportører inkludert Verizon og AT&T ruller ut 5G aggressivt over hele USA, men de er ikke rettet mot byene og lokalsamfunnene som kan dra mest nytte av det. I følge Pew Research sitert i rapporten eier 95% av amerikanerne en mobiltelefon og 77% eier en smarttelefon. Fortsatt er det bare 70% av landsbygda som har nedlastingshastigheter på minst 10 Mbps LTE, rapporterte CNET. I urbane områder er tallet 91%, bemerket CNET, basert på FCC-rapportering ved bruk av 2016-data.

Som nevnt i CNETs rapport er teknologi, geografi og økonomi de viktigste årsakene til at landlige områder går glipp av 5G. For å få 5G til å fungere ordentlig, trenger du flere tårn i nærheten for at kortdistansesignalet skal reise mellom. Utenfor sentrum er den typen infrastruktur ofte ikke på plass, rapporterte CNET.

Fordi dagens infrastruktur er så dårlig, vil det også begrense vedtakelsen av 5G, ettersom overgangen vil kreve teknologier som Gigabit LTE for å gi et grunnlag for 5G og bygge bro mellom generasjonene, ifølge Qualcomm-president Cristiano Amon. I tillegg sa Verizon CTO Hans Vestberg at 5G vil eksistere ved siden av 4G i lang tid som en slags hybridtilnærming når nettverkene er bygget ut. Denne tilnærmingen er ekstremt vanskelig i områder som ikke har 4G LTE til å begynne med.

På grunn av dette sa administrerende direktør i Competitive Carriers Association, Steven Berry, til CNET at "vi snakker om et digitalt skille på steroider."

De store transportørene planlegger amerikanske lanseringer av 5G i slutten av 2018 og begynnelsen av 2019, og de starter i større byer. Ted Rappaport, professor i elektroteknikk og datateknikk ved New York Universitys Tandon School of Engineering som utførte noe av den tidlige forskningen på 5G, fortalte CNET at 5G kanskje ikke kommer til landsbygda før i 2022 eller 2023.

Fortsatt er det noen andre veier som blir forfulgt. AT & Ts Project AirGig, som bruker kraftlinjer for å sende trådløst internett gjennom landlige områder, kan være på en slik løsning for å løse problemet. Elon Musks SpaceX har også en plan for å tilby globalt internett via satellitter. Uansett er det klart at landsbygda ikke blir tjent med tradisjonelle leveringsmetoder fra store navnebærere. Og en løsning må vurderes snart, ellers risikerer det amerikanske landdistriktet å falle enda lenger bak.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Til tross for at det er markedsført som et verktøy for å lukke det digitale skillet, kommer ikke 5G til landlige områder på ganske lang tid. - CNET, 2018
  • Landlige områder går glipp av 5G takket være utfordringer innen teknologi, geografi og økonomi. - CNET, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com