Hvorfor 5G, AI og skyen vil være avgjørende for å håndtere en fremtid full av mikrosdatasentre

Hvorfor 5G, AI og skyen vil være avgjørende for å håndtere en fremtid full av mikrodatasentre Edge-databehandling og mikrodatasentre erstatter raskt de gamle serverrommene og ledningsskap i går. Effektiv styring av disse oppdragskritiske datasentrene vil kreve en blanding av 5G, AI og skyarkitektur.

Edge computing og mikrodatasentre er viktige trender, ifølge Kevin Brown, visepresident for innovasjon og CTO for IT-divisjonen på Schneider Electric. Brown snakket med TechRepublics seniorforfatter Teena Maddox på Innovation Summit North America i Atlanta, og det følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Datasenter må leses

  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
  • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

Brown sa: "Det er alltid mange trender som treffer datasenterbransjen, men den største vi ser nylig er denne trenden mot edge computing og mikrodatasentre. Det er klart det er med vår avhengighet av IT, og spesielt nye generasjoner som kommer på, med høyere forventning til tilgjengeligheten og ytelsen til IT, må vi tenke nytt om hva som skjer på kanten, som jeg virkelig vil tenke på som det første tilkoblingspunktet du samhandler med, enten det er telefonen din, nettbrettet ditt, PC-en din. "

"Hva pleide å bli kalt serverrom og ledningsskap, ser vi nå bli misjonskritiske ressurser for datasenter. Og det er virkelig som tvinger industrien til å tenke nytt om, hvordan skal økosystemet samarbeide for å levere disse? Og hva er administrasjonsverktøy som vi trenger? " Sa Brown.

Brown sa: "Vi tror det er en flott mulighet til å forbedre håndterbarheten til disse systemene ved å gå inn i en skyarkitektur. Og så, for det tredje, hvordan begynner vi å bruke kunstig intelligens, slik at vi kan gjøre dette mye mer håndterbart?"

"Når du begynner å tenke på tusenvis av mikrodatasentre som nå er kritiske til oppgave, er utfordringen for bransjen: Hvordan leverer vi dem? Hvordan betjener vi dem? Og så, viktigst, hvordan administrerer vi dem ? Og det er virkelig hva vi har gjort med vår IT-programvareplattform for miljøstruktur: å utforme den for å muliggjøre denne trenden vi ser skje. Så absolutt kommer det til å være mange store skysdatasentre der ute, store regionale Edge-datasentre. Men det er også mye action i denne kanten, enten det er for detaljister eller 5G-utrullering med Telco. Kravene til selskapet om å tilby løsninger er en ganske god mulighet. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com