Hvorfor 5G, AI, sky og blockchain vil dominere den digitale fremtiden til bedriften

Hvordan forutse trender for digital transformasjon av virksomheten Arcules administrerende direktør Lars Nordenlund spår møtende forstyrrende teknologier, og deler beste praksis for hvordan bedriftsbedrifter kan forutse fremtidig forstyrrende teknologi.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

De tekniske og digitale trendene i 2018 vil fortsette og utvide til det nye året, ifølge en mandagsrapport fra Equinix Inc. Datasenterfirmaet, med 52 globale markeder og nesten 10.000 kunder, bestemte de viktigste faktorene som driver den digitale økonomien: 5G, kunstig intelligens (AI), blockchain, personvern og sky.

"Markedet er på et bøyningspunkt, der de riktige digitale strategiene blir differensierer og kilde til konkurransefortrinn for organisasjoner, " sa Brian Lillie, Equinix CPO, i en pressemelding. "Og for første gang i historien er teknologien for fullt muliggjøring av digital virksomhet tilgjengelig for alle."

Her er Equinix topp fem spådommer for digitale trender i 2019:

1. 5G

Equinix spår at 5G vil være en enorm katalysator for digital transformasjon i 2019, spesielt ettersom AI blir mer sammenkoblet i livene våre, heter det i utgivelsen. Bruk av kantarkitekturer forventes å øke i 2018, for å løse for skyradionettverk som vil kunne drive flere radioer via bassenger med virtualisert nettverksprogramvare, heter det i utgivelsen. I tillegg vil investeringene i mobilbyggingsinfrastruktur og nye infrastrukturer øke, samt forbedringer i maskinvare og virtuelle trådløse nettverksstabler, la utgivelsen til.

2. AI-arkitekturer

Distribuert kunstig intelligens (AI) arkitekturer vil begynne å erstatte sentraliserte i 2019, noe som vil bringe AI-modellbygging til den lokale kanten, heter det i utgivelsen. I tillegg spår Equinix at virksomheter i økende grad vil henvende seg til å sikre markedsplasser for datatransaksjoner, samt utnytte AI-fremskritt til flere offentlige skyer, og desentralisere AI-strukturen enda mer, heter det i utgivelsen.

3. Blockchain

Foretak vil fokusere på drift av flere blockchain-nettverk i 2019, heter det i rapporten. Blockchain vil ha behov for mer enn én transaksjon for å bli mest nyttig. Flere blockchain-nettverk vil bli med sine gamle applikasjoner, og ytterligere integrere systemet, utgivelsen lagt til, noe som vil være en stor utfordring i fremtiden

4. Datasikkerhet

Neste år vil se en endring i lovene om databeskyttelse og sikkerhetsinnsats, heter det i utgivelsen. Nye administrasjonsteknikker vil fungere enkelt på kryptert data, og ny maskinvarebasert virtualisering vil forhindre at tjenesteleverandører får tilgang til klientdata, la til utgivelsen.

5. Sky

Equinix spådde også 2019 for å se utfordringer brakt av hybrid sky og multi-sky teknologi, heter det i utgivelsen. Den spådde at bedriften spesielt vil slite med sikkerhet - så vel som integrasjon og ledelse - som kommer med strukturer med flere skyer, la til utgivelsen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 5G, AI-arkitekturer, blockchain, datasikkerhet og skyen ble kåret til de fem beste tech-trendene i 2019. - Equinix, 2018.
  • Alle disse faktorene vil komme med utfordringer, og resultatet av mange år som resulterer i hver virksomhet. - Equinix, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com