Hvilken smartur skal du kjøpe: Samsung Galaxy Watch, Apple Watch eller Fitbit Versa

Hvilket smartur skal du kjøpe: Samsung Galaxy Watch, Apple Watch eller Fitbit Versa En sammenligning av Samsung Galaxy Watch, Apple Watch og Fitbit Versa, og fordeler og ulemper med hver enkelt.

Det er en mengde smartklokker på markedet, men det er vanskelig å vite hvilke som er best å bruke pengene dine på. Jeg har brukt litt tid med den nye Samsung Galaxy Watch, så vel som Fitbit Versa og Apple Watch Series 3. (Serien 4-klokken fra Apple vil sannsynligvis bli kunngjort snart, men foreløpig er fokuset på nåværende modell.)

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch.

Bilde: Samsung

Samsung presser virkelig helseovervåkningsaspektet til Galaxy Watch, som nettopp ble kunngjort i forrige måned. Klokken sporer dusinvis av forskjellige øvelser, fra yoga til vektløfting.

Mens jeg liker Galaxy Watch, er min største klage at den ikke holder et nøyaktig trinnstall. Jeg testet det flere ganger, men det målte alt fra 30-50% færre trinn enn jeg tok da det ble målt på en annen smartwatch.

Jeg var heller ikke glad i den korte batterilevetiden. Selv om Samsung reklamerer for at det ga rundt 40 timers bruk, varte meg bare en lading på omtrent 28 timer. En gang fulladet jeg den over natten, hadde den på seg gjennom dagen, og batteriet døde på meg klokka 02.00 mens jeg sov. Jeg var ikke klar over at søvnen min ikke ble fulgt helt før neste morgen da jeg sjekket appen.

Det jeg liker med Galaxy Watch er hvordan det fungerer sømløst med Samsung-telefonen min. Det er lett å ta anrop, sjekke tekstmeldinger og få kalendervarsler på håndleddet. Men alt dette kommer med en pris. Galaxy starter på 330 dollar.

Fitbit Versa

Fitbit Versa-oppstillingen

Bilde: Fitbit

Fitbit Versa er et annet alternativ. Det er den nyeste smartklokken fra Fitbit, og den holder nøyaktige trinnvis og det gir også personlig coaching og lytting til musikk. Den varer i rundt fire dager med full lading. Prislappen starter på $ 200, så den er rimelig.

Jeg liker at det har et firkantet urfjes, og at det er enkelt å bruke. Jeg er ikke gal om mangelen på alternativer for kondisjonstrening. Når jeg er på treningsstudioet, kjenner Versa ikke treningene mine.

Den nye kvinnelige helsesporing som Fitbit tilbyr er spesielt nyttig. Den måler hvor mange dager som er i menstruasjonssyklusen og når du sannsynligvis har eggløsning, og når perioden skal være basert på tidligere måneder.

Fitbit-fansen må huske på at Charge 3 er på vei og det er planlagt å ankomme i butikker i oktober, akkurat i tide til ferieshopping. Selv om Charge 3 ikke regnes som en ekte smartur fordi den ikke kjører tredjepartsapper, er den fremdeles et levedyktig alternativ for alle som trenger en grunnleggende fitness- og søvnspor for $ 150.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3.

Bilde: Apple

Og så er det Apple Watch, som for øyeblikket er det den tredje iterasjonen. Neste Apple Event er 12. september, så det er veldig sannsynlig at en serie 4-klokke blir kunngjort. Apple Watch har gjennomgående vært en stor aktør i smartwatch-markedet, med en startpris på $ 329 og en topppris på $ 1400 for den topp Hermes-versjonen.

Apple Watch er populær fordi den fungerer feilfritt med iPhone og lar deg ringe, sende tekster og strømme musikk fra håndleddet. Det er en no-brainer for de som er komfortable med Siri-grensesnittet og som ikke vil lære å bruke en ny smart assistent. Batterilevetiden er bedre enn Galaxy Watch, med to dagers bruk tilgjengelig etter full lading.

Hvilken du skal kjøpe

Min totale favoritt er Fitbit Versa. Visst, Galaxy Watch har rikelig med bjeller og fløyter, og Apple Watch får oppmerksomhet.

Imidlertid gir de grunnleggende alternativene på Fitbit Versa kombinert med den tiltalende design det jeg trenger uten en høy prislapp. Jeg synes jeg kommer tilbake til det hver gang jeg er ferdig med å teste en ny smartwatch.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Bilder: De beste smartklokkene for profesjonelle (TechRepublic)
  • Forskning: Forsvar, reaksjonsplaner og største bekymringer rundt cybersikkerhet i en IoT- og mobilverden (Tech Pro Research)
  • Fitbit's Charge 3 låner smartwatch-lignende funksjoner til treningsentusiaster (ZDNet)
  • Her er hva du trenger å vite om den nye Apple Watch Series 3 (ZDNet)
  • Apple watchOS 5 vil omfatte oppgraderte varsler og utvidet bruk av NFC-brikke (TechRepublic)
  • Samsung oppdaterer Galaxy Wearable-appen med støtte for Galaxy Watch og Android Pie (Download.com)
  • 5 Apple Watch-apper for å forenkle arbeidsdagen din (TechRepublic)
  • Spørsmål og svar: Fitbit CEO James Park snakker om selskapets fortid, nåtid og fremtid (ZDNet)
  • Beste Smartwatches of 2018 (CNET)
  • Regnskapspolitikk for mobilenheter (Tech Pro Research)

Samsung Galaxy Watch (til venstre) og Fitbit Versa (til høyre).

Bilde: Derek Poore / TechRepublic

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com