Når du får valg av arbeidsdatamaskiner, velger friske fagfolk Mac

Apples Mac Pro 2019: Sjekk ut dette kraftsentralens maskinvarefunksjoner Kreative fagfolk har ventet lenge på en ny Mac Pro. Den er endelig her, og det er en kraftig datamaskin.

Forbindelsen mellom Mac-brukere og digitale kreative fagpersoner - personer som bruker 60% eller mer av arbeidsdagen sin ved å bruke en datamaskin for video- eller fotoproduksjon, skriving eller annet designarbeid - har lenge vært kjent. Noen 79% av fagfolkene indikerte at de "ikke kunne jobbe jobben like effektivt uten å kunne bruke en Mac, " ifølge en undersøkelse bestilt av leverandøren av enhetsadministrasjonstjenester Jamf, i samarbeid med Apple, publisert denne uken.

Selv om det er viktig å være oppmerksom på potensialet for skjevhet, med tanke på Jamfs tjenesteportefølje og Apples ønske om å selge flere Mac-maskiner, bør resultatene ikke avvises direkte. Gitt den sentrale posisjonen datamaskiner spiller i løpet av å få ting gjort, bør ansattes preferanser for verktøyene de bruker for å utføre sine oppgaver, tas til vurdering av IT-beslutningstakere.

Undersøkelsen - utført av markedsundersøkelsesfirmaet Vanson Bourne - fant på samme måte at 83% av de spurte innen informasjonsteknologi og menneskelige ressurser "føler å bruke en Mac er avgjørende for deres jobbfunksjon."

Sjåføren for dette, som det ofte blir spekulert blant Apple-evangelister, er brukervennlighet. Flertallet (89%) av respondentene indikerte at "Mac-applikasjoner er enklere å bruke enn applikasjoner på PC-er", et svar som ikke varierer nevneverdig mellom jobbfunksjonen, med 94% av HR-fagfolk som ga uttrykk for dette synspunktet, mens 86% av selgerne ga uttrykk for det samme.

10 viktige apper og verktøy for din Mac (gratis PDF)

Åtte av ti respondenter indikerte at de tidligere har brukt en PC for arbeid, hvorav 74% rapporterte å ha mindre problemer med en Mac. I rettferdighet er det ikke sikkert at den er den mest rettferdige sammenligningen, ettersom en førsteklasses enhet som en MacBook Pro ikke, med tanke på komponenter eller prispunkt, er ment å konkurrere med avanserte Windows-bærbare datamaskiner, som en Acer Aspire.

På samme måte kan ikke maskinvaren i seg selv være den skyldige. Mens 36% av respondentene "ikke opplevde noen problemer med Macen sin i løpet av de siste 12 månedene, " var den ledende saken (50%) blant dem som gjorde det et nettverksproblem, som rapporten innrømmet er "ingenting å gjøre med selve enheten." Programmer som ikke fungerte, var det nest mest rapporterte problemet, med 35%, mens innloggings- eller legitimasjonsproblemer utgjorde 31%, noe som igjen er ikke datamaskinens eller operativsystemets feil.

Ansattes valg kan redusere omsetningen, øke arbeidsglede

Nesten alle (97%) respondenter som jobber for organisasjoner som lar ansatte velge mellom Mac og PC, indikerte at eksistensen av dette programmet er viktig, med 85% som oppgir at de føler seg mer produktive med valg, 82% føler seg mer kreative og 80% føler mer verdsatt av arbeidsgiveren deres.

På samme måte indikerte 94% av de spurte at de "mer sannsynlig vil velge / bo hos et selskap som tilbyr dem et valg på arbeidsdatamaskinen eller mobilenheten min."

For mer kan du sjekke "Bare 17% av Apple AirPods-eiere har sex mens de har på seg" eller "Apple-partnere med Best Buy for sertifiserte produktreparasjoner" på ZDNet.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com