VMWares Maritz: IT-forbruksmønstre må endres hvis industrien har til hensikt å vokse

Dette er et gjestepost fra Sam Diaz fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Sam på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Temaet for åpningsnokoten på VMWorld 2009 var sentrert rundt to ideer: å redusere kompleksiteten og tilby frihet.

I sin søken etter å skifte fra et virtualiseringsselskap til tech-bransjens skyinfrastrukturgigant, berørte CEO for VMWorld Paul Maritz tirsdag på en rekke temaer - inkludert nye verktøy, en strategi for å nå små og mellomstore bedrifter og et nettbasert "express" versjon for lett arbeidsmengde.

Naturligvis omgir den større meldingen penger og sparer mer effektivt gjennom virtualisering. I sine åpningsanmerkninger snakket Maritz om behovet for å transformere IT-utgifter. Størstedelen av IT-utgiftene går til ting som ikke kommer selskapets vekst til gode. I stedet, sa han, går det ut i å holde lysene på, toget kjører, rørleggerarbeidet strømmer eller (legg inn favorittanalogien din her.)

Den måten å drive virksomhet på må omvendes hvis bransjen forventer å fortsette å vokse, sa han. Og virtualisering er "en av få teknologier, kanskje den eneste som kan gi den evolusjonsveien til den transformasjonen, " sa Maritz.

Bedrifter er sultne på endring, sa han. Og VMWare - sammen med partnerne - er like sultne på å tilby tjenester og verktøy som ikke bare er attraktive for kunder, men som appellerer til potensielle kunder.

Interessant nok fikk ikke en av de mer interessante teknologiene nevnt i hovednotatet - PC over IP - mye kjærlighet eller respekt. Maritz rørte ved PCoIP i bakenden av hovednoten og inviterte en partner på scenen for å tilby en demo. På dette tidspunktet begynte imidlertid folk plutselig å reise seg og streame ut av auditoriet.

Så ideen om å komprimere, kryptere og kode hele datamaskinopplevelsen på datasenteret og overføre den som "bare piksler" over nettverket til PCoIP-aktiverte stasjonære PCer er en interessant idé. Tiden brukt på dette emnet var kort, så sjekk ut dette nettstedet for å lære mer.

For et selskap som jobber for å redusere kompleksiteten, er det en del bevegelige deler rundt VMWare i disse dager. Larry Dignan adresserte i et tidligere innlegg nyhetene om en ny familie av produkter kalt vCenter, som lover å automatisere datasenteroppgaver og klare å avtale om servicenivå.

Men disse bevegelige delene, dette økende antallet suiter og porteføljer og andre tilbud, er viktige fordi de erkjenner at virksomheter i alle former, størrelser og bunnlinjer kan ta store sprang eller babytrinn for å gjenkjenne både økonomiske og energibesparelser som følger med virtuelle miljøer. .

Selve showet er lett på taler og stort på økter - en god ting for IT-fagfolkene som er her å lære om måter de kan spare på redusere utgifter og øke effektiviteten for selskapene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com