VMware begynner å målrette SMB-er med løsninger

Har du besøkt det nye SMB-løsningsstedet som VMware har jobbet med i det siste? VMware har virkelig begynt å målrette små og mellomstore bedrifter med noen av sine løsninger, tjenester og nå til og med teknisk markedsføring. De har nylig endret SMB-området for å vise frem de mange tilbudene som er rettet mot SMB-markedet, inkludert forretningskontinuitet, desktop, serverkonsolidering, administrasjon og sikkerhet, skytjenester og til og med e-post og samarbeid. På oversiktssiden kan du enkelt finne mange "Komme i gang" -videoer og lenker til blogger og meldinger for å hjelpe nyere kunder å bli mer kjent med produktene sine.

Site Recovery Manager og vStorage-apparat

VMware brukes i 100% av Fortune 100-selskaper og har vært den viktigste virtualiseringsplattformen for mange store selskaper i noen år nå. Produktene deres har imidlertid ikke tradisjonelt vært kjent for alltid å passe inn i en mindre butikks IT-budsjett. For ikke å snakke om lagring og andre tredjepartsprodukter og løsninger som noen ganger er nødvendige for å kjøre dem. Da vSphere 5 kom ut tidligere i år, begynte imidlertid alt dette å endre seg. VMware introduserte et par tweaks til noen av sine større produkter for å gjøre dem mer attraktive for SMB-markedet. Eksempler på disse produktene var vStorage Appliance og vSphere Replication i SiteMovery Manager (SRM) -løsningen. VStorage Appliance lar lokal lagring på de fysiske vertene fungere som en erstatning for et dyrere lagringsområde-nettverk (SAN) og vSphere Replication-delen av SRM gjør at et selskap ikke trenger å kjøpe en lagringsreplikasjonsløsning. Det kan gjenskape data mellom to nettsteder via WAN eller nettverkskobling.

ESXi og SocialCast

Det er til og med noen gratis produkter som tilbys for å få selskaper til å rulle. ESXi-serveren, som er operativsystemet, eller hypervisor, som går på den fysiske verten, kan brukes gratis. Selv om administrasjonsalternativer koster penger, lar det deg i det minste få en følelse av hvordan virtualisering og serverkonsolidering er.

Det er også et nytt produkt som nylig ble utgitt kalt SocialCast. SocialCast er en samarbeidsløsning som ligner mye på Facebook og Twitter kombinert for bedriften. Det er tagline er: "Det sosiale nettverket som er bygget for bedriften." Du kan registrere deg og opptil 50 brukere kan delta gratis. Etter 50 er det et gebyr involvert. Å konfigurere SocialCast er virkelig enkelt. Bare gå til www.socialcast.com og legg inn informasjonen din. En e-post vil bli sendt til deg med instruksjoner og veiledninger. Når du har fylt ut den opprinnelige informasjonen, kan du ganske mye begynne å legge ut oppdateringer til det de kaller strømmer, som vist i figur A (ligner Facebook-veggen). Du kan også legge ut oppdateringer til visse grupper og bruke den som mer av en samarbeidsløsning, se figur B.

Figur A

Figur B

Som jeg nevnte tidligere, har SocialCast også noen Twitter-lignende funksjoner som en @mentions-visning og flaggmeldinger. Ikke bare kan du se alt som skjer i SocialCast, du kan også importere dine andre sosiale mediekontoer for brukervennlighet (se figur C ).

Figur C

Den første brukeren som setter opp SocialCast, kan kreve administratorrettigheter og sette opp forskjellige policyer og kontoer for andre brukere. Du kan komme til administrasjonskonsollen ved å klikke på kontonavnet ditt og velge Administrator fra rullegardinmenyen. Det er mange tilpassbare elementer i denne konsollen, inkludert konfigurering av sikkerhet. Tilgang kan tilbakekalles fra brukere, men det jeg synes det er fint, er å kunne begrense hvilke e-postservere og IP-adresserammer som har tilgang til firmaets SocialCast-side (se figur D ).

Figur D

Det er utrolig at det er så mange teknologier tilgjengelig for SMB nå som ville vært så mye dyrere og umulig å implementere uten en større IT i et fysisk miljø. Hvis denne trenden fortsetter, og den ser ut som om den skal, vil det bli enda enklere (og forhåpentligvis rimeligere) for SMB-er å gjøre ting som katastrofegjenoppretting, serverkonsolidering og samarbeid.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com