Verizons nye AI-plattform vil hjelpe bedrifter med å forbedre kundeservicen 24/7

CES 2019: Hvordan forretningsfolk kan dra nytte av AI i bedriften IBM Watson kan hjelpe med markedsføring, forsyningskjede og handel, spesielt når AI går fra generelle til brede data.

Mandag kunngjorde Verizon sin nye kunstige intelligens (AI) -baserte "Digital Customer Experience" -tilbud som bedrifter kan integrere i sin eksisterende kundestøttepipeline, og gir virtuell assistanse døgnet rundt via sosiale medier, chattjenester, e-post, tekstmelding eller telefon, med støtteopplevelser basert på tidligere interaksjoner.

Verizons nye plattform består av fire komponenter. Virtual Agent innlemmer AI for å "løse for kundeutfordringer på stedet, " hevder selskapet i en pressemelding. Nyttig er denne komponenten designet for å eskalere brukere til menneskelige støtte agenter når de blir presentert for situasjoner der den ikke kan hjelpe.

Live Agent-komponenten er en bro som muliggjør kommunikasjon via tekst, tale eller video, eller gjennom bransjestandard applikasjoner som Virtual Contact Center eller Unified Customer Experience. Denne agenten kobler kunder til supportagenter og gir disse agentene nyttig kontekst, inkludert historikk om tidligere interaksjoner, samtaledetaljer og surfestatus.

Knowledge Assist-komponenten kombinerer forfatterverktøy med maskinlæring for å gi relevante svar og veiledning for agenter. Den kan skanne interne og eksterne datakilder, samt kontekstualisere denne informasjonen med kundehistorikkdata.

Endelig er sosiale engasjementskomponenten et verktøysett for sosiale medier, og hjelper bedrifter med å finne trender og samtaler om merkevaren på sosiale medier. Det kan også brukes til å drive reklamekampanjer på sosiale medier og engasjere påvirkere.

Verizons nye tilbud er mer skreddersydd for kundestøtteopplevelser enn generelle virtuelle assistentteknologier, som Alexa Skills Kit, eller Amazon Lex-tjenester i AWS, noe som gjør det sannsynligvis enklere og raskere å sette i gang distribusjoner. Omvendt gir Lex effektiv ubegrenset fleksibilitet i hva den kan gjøre, selv om det krever mer programmeringsarbeid for å forme Lex og tilhørende AWS-tjenester til løsningen som trengs.

Bruken av AI i kundeservice vil sannsynligvis øke i løpet av den nærmeste fremtiden, med Verizon som peker på en IDC-rapport som indikerer at "i løpet av det neste året vil 40 prosent av digitale transformasjonsinitiativer bruke AI-tjenester, og 75 prosent av bedriftsapplikasjonene vil 2021."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Verizons nye plattform for digital kundeopplevelse kombinerer fire AI-drevne komponenter - virtuell agent, live agent, kunnskapsassistanse og sosialt engasjement - for å forbedre kundesupportutfallet.
  • Det nye tilbudet er mer skreddersydd for kundesupportopplevelser enn virtuelle assistenter til generelle formål, selv om det koster fleksibilitet.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com