Verizon stanser 5G TF-distribusjoner, planlegger å doble 5G-internett på Internett på seks måneder

Hvordan 5G-teknologi vil endre datasentre Innholdet og telco-funksjonaliteten i datasentre vil sakte endres i løpet av de neste to årene med tillegg av 5G.

Verizon planlegger allerede overgangen fra deres egenutviklede 5G TF faste trådløse internettjeneste til industristandarden 5G NR-utstyr. Selskapets 5G internettjeneste ble lansert 1. oktober 2018, i Sacramento, CA og Los Angeles; Houston, TX; og Indianapolis, IN. Verizon vil fortsette å tilby tjenesten til nye abonnenter i nabolag med service i disse byene, men vil slutte med utplasseringer i nye nabolag og byer når selskapet venter på at 5G NR-utstyr blir tilgjengelig fra nettverksleverandører.

Som en del av denne overgangen planlegger Verizon å doble hastighetene til 5G hjemme-internettjenester, rapporterte FierceW Wireless. Foreløpig tildeler Verizons nettverkskonfigurasjon 400 MHz til internettjenester for hjemmet, som vil bli doblet til 800 MHz i løpet av det neste halvåret. Verizons 5G hjemme-internettjeneste opererer i 28 GHz millimeterbølgefrekvensen (mmWave).

Verizon anskueliggjør deres 5G-internettilgang som "typiske hastigheter på rundt 300 Mbps og avhengig av beliggenhet, maksimale hastigheter opp til 940 Mbps, " selv om andre kommentarer fra Verizon-ledere i SCWS Americas indikerer at tjenesten bare når maksimale hastigheter opp til 3000 fot fra basestasjonen.

Verizon har spektrumfordelingen til overs. Siden deres 5G hjemme-internettjeneste bruker mmWave-frekvenser, konkurrerer den ikke med LTE i sub-6 GHz-plassen for spektrumallokering. I tillegg har Verizon lisens til å bruke store mengder millimeterbølgespekter, delvis fra anskaffelsen av Straight Path og XO.

For tiden tilbyr Verizon denne tjenesten til eksisterende mobilabonnenter for $ 50 per måned, og $ 70 per måned for de som ikke har mobiltelefontjeneste gjennom selskapet. Verizon-ledere indikerte at halvparten av 5G hjemme-internettkunder ikke abonnerer på Verizons mobiltelefontjeneste.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Verizon planlegger å doble mengden spekter som brukes til 5G hjemme-internett, og doble hastighetene kunder får. Foreløpig annonserer Verizon "typiske hastigheter på rundt 300 Mbps, og avhengig av beliggenhet, maksimale hastigheter opp til 940 Mbps."
  • Verizons 5G internettjeneste ble lansert 1. oktober 2018, i Sacramento, CA og Los Angeles; Houston, TX; og Indianapolis, IN, for $ 50 per måned for eksisterende mobiltelefonabonnenter, eller $ 70 per måned uten en bunt.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com