USA tapper IT og forbrukere for å løse energiutfordringen fra det 21. århundre

Hvis Thomas Edison kunne komme inn i 2011 og se på fremgangen vår, ville han sannsynligvis bli blendet av smarttelefonen, HD-video og digital lagring for musikk og filmer - alt av anledninger til teknologier som han var pioner og mester for. Noe Edison ville kjenne igjen altfor godt og ville sannsynligvis undret seg over hvor lite skaperverket hans hadde endret seg, ville være vårt elektriske nett.

Det er historien som tjenestemenn i Det hvite hus brukte til å selge ideen om å revolusjonere det amerikanske elektriske nettet på et arrangement for pressen, ledere i energibransjen og ledere i teknologibransjen mandag i Washington. Ledet av energisekretæren Steven Chu og føderale CTO Aneesh Chopra, avduket Det hvite hus sin strategi for å bygge et "smart grid" fra det 21. århundre som en katalysator for å gjøre strøm billigere, minimere strømbrudd, låse opp neste generasjon kraftkilder og styrke borgere å overvåke og administrere egen bruk.

Seks forskjellige amerikanske myndigheter kom sammen for dagens kunngjøring på smartnettet.

For teknologifagfolk og teknologibransjen, hvis disse planene blir en realitet, vil det bety at IT vil spille en viktig rolle i å erobre en av de mest presserende utfordringene i det nye århundret, og det vil åpne for nye arbeidsplasser og forretningsmuligheter for en bølge av teknologer og ingeniører.

Som en del av arrangementet ga National Science and Technology Council ut en ny rapport kalt "A Policy Framework for the 21st Century Grid: Enabling Our Secure Energy Future." Denne rapporten sammen med resten av Det hvite huss smarte nettmaterialer og presentasjonen på mandag er fullpakket med detaljer om de aktuelle utfordringene og hindringene og måtene USA kan overvinne dem. Men mye av informasjonen er innelåst i byråkratisk og juridisk språk, så her er min liste over kulepunkter på hva Obama-administrasjonen prøver å oppnå:

  1. Et bedre rutenett - Oppgrader USAs elektriske infrastruktur for å forbedre lagring og overføring drastisk. Å lage standarder vil være en kritisk del av planen.
  2. Tap tech - Bruk IT til å tilføre mye mer intelligens og synlighet i strømnettet. Dette vil gjøre det mulig for verktøy å bedre overvåke og forutsi strømbrudd og komme seg raskere. Det vil også gi bedre effektivitet og planlegging generelt.
  3. Borgerkraft - Gjør det mulig for forbrukere å ha enkel tilgang til sin egen energibruk og bedre måter å kontrollere og selvregulere den for å spare penger og energi. Smarte målere er nøkkelen.
  4. Ny energi - Forbered det "smarte rutenettet" for bedre å håndtere nye former for kraft - vind, sol, geotermisk osv. - som vil bli en stadig større andel av kaken.

På samme måte er her min oppsummering av de to store hindringene som USA må overvinne:

  1. Innovators dilemma - Siden USA er der det moderne elektriske nettet ble født, har dette landet en gammel, veletablert infrastruktur med en stor installert base. Det er smertefullt og dyrt å endre tingene som allerede er i bruk og som er kritiske for hverdagen. Det er som å prøve å reparere et fly mens det er midt i en kryss kontinental flyging.
  2. For mange kokker på kjøkkenet - Mange forskjellige stater, kommuner og selskaper har kontroll og regulering av hvordan det elektriske nettet fungerer over hele USA, og det er derfor mange forskjellige interessenter som har et inntrykk av hvordan ting gjøres. Som et resultat er alle svepende nasjonale endringer nesten umulige å presse på. Det krever mye innkjøp og konsensusbygging.

Den andre utgaven fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Senere på dagen på mandag sa president Obama, som talte i President's Council on Jobs and Competitiveness in Durham, North Carolina, at når han først kom inn på kontoret, var smartnettet-problemet noe han ønsket å gå videre med. Men, "Jeg ble raskt informert om at problemet ikke var kapital ... Problemet var lappeteppet til lokale jurisdiksjoner, " sa han. Han la til at det som trengs er å opprette en lokal, statlig og føderal avtale om energi og nettnormer, slik at verktøy "ikke trenger å gjette" når de arbeider med forskjellige jurisdiksjoner for å oppgradere nettet.

Dette ble bekreftet av Bob Shapard, administrerende direktør i Texas-verktøyet Oncor, som sa at energiselskapene var klare til å investere i å oppgradere infrastrukturen. "Dette tar ikke statlige penger, " sa han. "Hvis vi har klarhet, kan verktøyene skaffe all kapital."

Så det overlater Obama-administrasjonen å gjete kattene. Det må få offentlige etater på samme side, overbevise private og offentlige enheter om å bli enige om teknologiske standarder, få lokale og statlige myndigheter til å avgi noe av deres jurisdiksjon for å bidra til å opprette et nasjonalt nettverk og overbevise innbyggerne om fordelene ved selvledelse sin egen energibruk.

Det er ikke rart at små land som Irland og totalitære regjeringer som Kina går mye raskere enn at USA når de moderniserer sin energiinfrastruktur.

Fortsatt oppsummerte energisekretær Steven Chu kort hva som står på spill. Han sa: "Amerika kan ikke bygge en økonomi fra det 21. århundre med et elektrisitetssystem fra det 20. århundre. Ved å samarbeide med stater, industriledere og privat sektor, kan vi bygge et rent, smart, nasjonalt elsystem som vil skape arbeidsplasser, redusere energibruken, og utvide produksjonen av fornybar energi. "

Les også

For mer informasjon om USAs smarte nettplaner, les:

  • Administrasjon kunngjør Grid Modernisation Initiatives for å fremme en ren energiøkonomi og stimulere innovasjon
  • Faktaark: Presidentens plan for et elektrisk nett fra det 21. århundre
  • Et politisk rammeverk for det 21. århundre rutenettet: Aktivering av vår sikre energiframtid

Fotnote: Ingen entusiasme gap

Entusiasme er kanskje det beste USA har gått for det når de står overfor de to store hindringene for smartnettet. Deltakerne i arrangementet - fra tjenestemenn i forskjellige byråer til bedriftsledere innen energi og teknologi til et par elever på videregående skoler som har vært pioner for smarte målere på skolen deres - alle snakket med entusiasmen du ikke vanligvis ser på regjeringsarrangementer. . De så ut til å ha en følelse av at en stor mulighet står foran oss.

Og mange ønsker å komme inn på denne muligheten. En indikator på det var den enorme linjen for å komme inn i selve arrangementet (se bildet nedenfor). Husk at dette ikke var en offentlig begivenhet. Tjue minutter før arrangementet skulle starte, var det en linje på over 100 mennesker som ventet på å komme gjennom sikkerhet ved Det hvite hus Eisenhower-bygningen. Basert på linjeskatter var dette stort sett myndighetspersoner og ledere fra energibransjen.

Når jeg kom inn, spurte funksjonæren i Det hvite hus som eskorterte meg til konferanserommet: "Var det en linje der ute?" Jeg forklarte at det fortsatt var rundt 100 mennesker som ventet på å komme seg inn. Han var sjokkert. "Whoa, egentlig?" spurte han. En gang jeg kom inn i South Court Auditorium - med plass til rundt 150 - var det allerede over halvfullt. Arrangementet var bare stue, og jeg er sikker på at det var mange mennesker som aldri kom inn.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com