Amerikanske olympiske luge-lag konkurrerer med 3D-trykte pulker fra Stratasys

Hvordan Toyota bruker 3D-utskrift for fullskala kjøretøysmodeller Toyota's FoU-anlegg i Michigan bruker seks 3D-utskriftsmaskiner for å lage mockups for nye biler. Rask prototyping fremskynder prosessen fra 6-10 uker til 1-2 dager.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Tilsetnings-teknologiselskapet Stratasys har slått seg sammen med det amerikanske olympiske luge-teamet for 3D-trykk tilpassede racing-pulker for hver utøver.
  • Tilpassede luede-sleder laget med 3D-utskrift kan kjøre i hastigheter på omtrent 87 mph.

USAs olympiske luge-team går etter gull ved hjelp av 3D-utskrift. Idet laget konkurrerer på vinter-OL 2018 i Pyeongchang, Sør-Korea, bruker idrettsutøvere tilpassede racing-sleder laget med additiv teknologi fra Stratasys som er skreddersydd til deres individuelle kropper.

Ved å bruke Stratasys Fused Deposition Modelling (FDM) 3D-utskriftsteknologi kan luge-teamet raskt og kostnadseffektivt bygge og teste tilpassede racing-pulker, ifølge en pressemelding.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Etter hvert som 3D-utskrift utvikler seg, har teknologien vist seg å ha en rekke bedriftsapplikasjoner, inkludert for hurtig prototyping og testing av medisinsk utstyr. Imidlertid har det vært tregt å få tak i: Bare 18% av organisasjonene sa at de bruker aktivt 3D-skrivere som en del av forretningsdriften i 2016, ifølge en Tech Pro Research-undersøkelse. Prosjekter som dette kan bidra til å bringe teknologien oppmerksomhet fra flere fagpersoner og forbrukere.

Partnerskapet kan også bidra til å overbevise fagpersoner og forbrukere om at 3D-trykte produkter faktisk er trygge å bruke til en rekke aktiviteter, inkludert potensielt farlige.

Tech har gjort en rekke opptredener ved OL i år, som bemerket av vår søsterside CNET. Medlemmene av det amerikanske skidlaget har brukt virtual reality (VR) for å trene til spillene. Selvkjørende busser frakter folk mellom arrangementstedene. Og noen av de første 5G-nettverkene blir testet på spillene, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

"Samarbeid med USA Luge fremhever et perfekt eksempel på et miljø der additiv produksjonsteknologi gjør det mulig for kundene å oppfylle kritiske behov i spesialiserte applikasjoner, " sier Scott Sevcik, visepresident for produksjonsløsninger i Stratasys. "Vi er stolte av å samarbeide med Team USA, et av de beste lagene i vintersport, for å hjelpe dem å bruke kraften i FDM-teknologi for å fortsette å gå raskere, i butikken og på banen."

FDM-prosessen gir mulighet for tilpasning som ikke er mulig med standard komposittfremstilling, ifølge utgivelsen. Dette er avgjørende for å lykkes med racerslede som kjører i hastigheter på rundt 87 mph.

3D-utskrift ble brukt til å lage dorner foran på sleden, kalt Doubles Tower, som brukes til å plassere idrettsutøverens ben under konkurranse. Teamet brukte også additiv teknologi for å trykke opplegg og ofreverktøy som ble brukt til å produsere karbonfiberkompositt-sleder.

Ved hjelp av Stratasys-maskiner var teamet i stand til å 3D-trykke doren, legge opp og herde komposittstrukturen og vaske verktøymaterialet på mindre enn en uke, heter det i utgivelsen. Basert på suksessen med dette prosjektet testet teamet 3D-utskrift av hele oppsettverktøyet til slede, og justerte høyden basert på hver idrettsutøver.

"Konkurransedyktig luge racing er en ekstremt krevende sport der brøkdeler av et sekund er den

forskjell mellom å vinne og tape. Rytterne våre er avhengige av behagelig, aerodynamisk slede

design for å vinne løp, "sa USAs luge tekniske programleder Jon Owen i utgivelsen." I samarbeid med Stratasys har vi blitt mye mer konkurransedyktige på verdensscenen - kontinuerlig justere design og kjøre dem på banen mye raskere enn tradisjonelle prosesser . I tillegg har vi balansert både komfort og ytelse ved å skreddersy pulken til hver enkelt rytter, og samtidig redusere produksjonskostnadene og tiden. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com