USA henger etter Asia i AI, adopsjon av robotikk, og setter virksomheter i fare

Hva er robotprosessautomatisering og hvorfor betyr det noe for bedriften din? Gartner-forskning Paul Delory forklarer kjerneverdien av RPA for frontlinjearbeidere, utfordringene den gir og hvordan det vil påvirke arbeidsplasser.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Kunstig intelligens (AI) blir en nødvendighet for bedrifter i dag, og gir noe av den mest transformative verdien for organisasjoner. Imidlertid henger USA betydelig bak når det gjelder adopsjon av AI sammenlignet med andre land, spesielt de i Asia, ifølge en fersk rapport fra Information Technology & Innovation Foundation (ITIF).

Spesielt bruken av robotikk har økt produktivitet og effektivitet på tvers av bransjer, fant ITIF-rapporten. Produksjon førte til adopsjon av robotikk tidligere, men roboter begynner å vinne terreng på andre områder som landbruk, logistikk og gjestfrihet, viser rapporten. I tillegg er robotikk nyttig når du skal fullføre back-office-prosesser - som å trekke ut data fra et Excel-regneark - og andre data på oppdrag på lavt nivå. Ved å ikke ta i bruk disse teknologiene, risikerer amerikanske selskaper å falle lenger bak sine globale jevnaldrende.

"Roboter er nøkkelen til å øke produktiviteten og forbedre levestandarden, men det er en farlig misoppfatning av at de vil føre til massearbeidsløshet, " sa ITIF-president og rapportforfatter Rob Atkinson i en pressemelding. "Politikere skal ikke la frykt for tap av arbeidslede fraråde adopsjon av roboter. Bevisene er klare: bruk av roboter gjør økonomiene mer konkurransedyktige, noe som hjelper dem å vokse og skape arbeidsplasser."

Rapporten bruker data fra International Federation of Robots for å rangere adopsjonsrater for industriell robot for 27 land. Imidlertid justerte den rangeringen for å gjøre rede for avvik i kompensasjonen for arbeidstakerarbeidere, ettersom beslutningen om å bruke roboter typisk er avhengig av kostnadene for å finansiere teknologien mot å finansiere en menneskelig arbeiders lønn.

I en kompensasjonsjustert skala, fant rapporten sørøstasiatiske nasjoner å være i forkant av robotadopsjon, med Korea ledende og Singapore, Thailand, Kina og Taiwan fulgte i den rekkefølgen. USA henger imidlertid betydelig bak, og rangerer 16. plass over hele verden, med adopsjonsrater 49% lavere enn forventet. Selv før du kontrollerte for lønn, var USA bare på 7. plass, med en adopsjonsgrad på under 30% enn Sør-Korea, ifølge rapporten.

Årsaken til at USA henger etter i adopsjon av robotikk er ikke helt klar, men det er mange teorier, ifølge ITIF. For eksempel har noen av de ledende landene nasjonale mål og strategier etablert som støtter robotikkinnovasjon, bemerket rapporten. I tillegg har ledere i områder som Korea, Taiwan og Japan mange offentlige retningslinjer og institutter ment å hjelpe produsentvirksomheter med å ta i bruk robotikk. Kultur spiller også en stor hånd i rangeringen, ettersom mange av de øverste nasjonene har mer positive helhetssyn på roboter.

"Asia sprinter fremover i adopsjon av robot, mens USA henger etter, " sa Atkinson i løslatelsen. "Hvis USA ønsker å forbli globalt konkurransedyktig, må de ta i bruk politikk som ansporer raskere, dypere og bredere adopsjon av roboter i hele økonomien."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • USA rangerer 16. av 27 land i AI-adopsjon, med Korea som ledende innen robotikk, og USA styrter ned. - ITIF, 2018
  • Mange mennesker tilskriver høye roboten for adopsjon til en positiv kultur rundt temaet, så vel som nasjonale og offentlige strategier for teknologien. - ITIF, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com