Amerikansk føderal støtte kan bane vei for selskapets droneleveranseprosjekt

Hvordan droneteknologier vil endre landbrukssektorens ansikt I følge Mike Winn, administrerende direktør i DroneDeploy, har droner økt bøndenes effektivitet med 500% og ny kartleggingsteknologi vil stimulere til en ny teknisk revolusjon i landbruket.

Dronelevering i USA kan snart bli en realitet, da den amerikanske transportsekretær Elaine Chao kunngjorde 10 testprosjekter som lar selskaper inkludert Alphabet, FedEx og Uber teste det ubemannede flyet over hele landet.

De vinnende selskapene og prosjektene var blant 149 forslag som kjempet om føderal støtte gjennom integreringspilotprogrammet som ble lansert av president Donald Trump i fjor. Prosjektene kan gi selskapene mulighet til å si hvordan forskrifter for den voksende industrien formes, og bane vei for flere bedrifter å ta himmelen på denne måten.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

"Landet vårt er på grensen til den viktigste nyutviklingen innen luftfart siden fremveksten av jet-tiden, " sa Chao på en pressekonferanse. "Vi må lage en vei fremover for sikker integrasjon av droner hvis landet vårt skal forbli en global luftfartsleder og høste sikkerhet og økonomiske fordeler droner har å tilby."

Vinnerne av pilotprosjektet inkluderer Choctaw Nation i Oklahoma, Memphis, TN flyplass, North Dakota Department of Transportation, Lee County Mosquito Control District, i Fort Myers, FL, Kansas Department of Transportation, University of Alaska i Fairbanks, Virginia Tech, byen San Diego, North Carolina Department of Transportation, og byen Reno, NV.

Hvert prosjekt matcher et droneselskap med en lokal regjering for å utvikle teknologien, rapporterte vår søsterside CNET. Prosjektene er varierte: Lee County Mosquito Control District i Florida planlegger å bruke en 1500 kilos drone for skadedyrbekjempelse, mens FedEx planlegger å bruke droner for å levere flydeler og utføre infrastrukturinspeksjoner på Memphis flyplass. I Reno vil droner føre hjertestartere til hjerteinfarktofre. Alfabet Project Wing-droner i Virginia vil bli brukt til å levere varer til forbrukere.

Integreringspilotprogrammet tar sikte på å møte utfordringene med å integrere droner i det nasjonale luftrommet, samt redusere risikoen for offentlig sikkerhet og sikkerhet, ifølge en pressemelding fra USDOT. Integrering av ubemannede fly i det amerikanske luftrommet kan føre til en potensiell økonomisk fordel på 82 milliarder dollar, samt opprettelse av 100 000 arbeidsplasser i det neste tiåret, ifølge Association for Unmanned Vehicle Systems International (AUVSI).

De 10 vinnerne vil samarbeide med FAA for å oppdatere sine operasjonelle konsepter gjennom Memorandums of Agreement, som vil etablere hver parts ansvar og operasjoner, og eventuelle krav til datadeling. Ingen føderale midler vil bli brukt på programmet.

I løpet av de neste to og et halvt årene vil prosjektvinnerne samle inn drone-data, inkludert informasjon relatert til nattoperasjoner, flyvninger over mennesker og utenfor pilotens synslinje, levering av pakker, og påliteligheten og sikkerheten til dataforbindelser mellom piloten og flyet, konstaterte frigjøringen. Dataene som samles inn vil hjelpe USDOT og FAA med å lage nye forskrifter.

Felt som inkluderer handel, beredskapsledelse, offentlig sikkerhet, landbruk og infrastruktur kan dra nytte av programmet, heter det i utgivelsen.

Andre involverte selskaper inkluderer Intel, Qualcomm og en rekke droneselskaper som Fortem og Flirtey. Det er verdt å merke seg at Amazon, som har testet droneleveranser via Prime Air, ikke var inkludert.

"Selv om det er uheldig at applikasjonene vi var involvert i ikke ble valgt, støtter vi administrasjonens innsats for å lage et pilotprogram som har som mål å holde Amerika i forkant av luftfart og droneinnovasjon, " sa Brian Huseman, Amazons visepresident for offentlig politikk, i en uttalelse. "Hos Amazon Prime Air er vi fokusert på å utvikle en sikker driftsmodell for droner i luftrommet, og vi vil fortsette arbeidet med å gjøre dette til virkelighet."

Imidlertid sa Chao at FAA vil samarbeide med andre blant de 149 søkerne, rapporterte CNET.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • USDOT kunngjorde 10 testprosjekter som lar selskaper inkludert Alphabet, FedEx og Uber teste det ubemannede flyet over hele landet.
  • Det amerikanske integrasjonspilotprogrammet vil samle inn data om dronebruk og bane vei for nye forskrifter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com