Uber lanserer gratis ride voucher-program for å hjelpe bedrifter med å tiltrekke og beholde kunder

5 måter å gjøre det enklere å ri Populære tjenester som Lyft og Uber gjør det enkelt å finne en tur. Her er fem måter å gjøre prosessen enda enklere.

Tirsdag startet Uber av et nytt kupongprogram som bedrifter kan bruke for å bevege kunder med gratis ritt.

Nå som er tilgjengelig for bedrifter i alle byer hvor Uber opererer, kan Uber-bilagene brukes på noen forskjellige måter, som beskrevet i et blogginnlegg fra Ronnie Gurion, daglig leder og global leder for Uber for Business. Bedrifter kan sette opp gratis bilag for å appellere til nye kunder, for å belønne og beholde eksisterende kunder, eller for å forbedre sine egne kundeservicetilbud.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Uber Vouchers har vært i verk det siste året, hvor Uber har inngått samarbeid med selskaper som Westfield, TGI Fridays, Live Nation, Sprint og Golden State Warriors for å hjelpe til med å lage og designe programmet. Uber har også prøvd å utvide programmets omfang ved å legge til andre partnere, for eksempel Allstate og MGM Resorts.

Å tilby gratis turer som en fordel, kan være av verdi for bedrifter i en rekke sektorer. Butikkselskaper som Westfield kan bruke bilagene for å hjelpe kunder med å få transport til butikkene sine, spesielt under kampanjearrangementer. Restauranter som TGI Fridays kan dra nytte av Uber-kuponger for å tilby trygg transport for spisesteder til og fra hjemmene sine, spesielt på bestemte tider av døgnet eller til bestemte steder, bemerket blogginnlegget.

"Mens mange restauranter allerede utnytter Uber Eats for å nå flere forbrukere med levering, har de nå muligheten til å markedsføre middagsopplevelser ved å fjerne barrierer for å komme til deres fysiske beliggenhet, " skrev Gurion i innlegget.

Selskaper som tilbyr transport eller leiebiltjenester kan bruke Uber-kuponger for å supplere sine egne tilbud med fleksible transportalternativer, heter det i innlegget. Uber har også samarbeidet med partnere innen hospitality og bilforsikring for å knytte bilagene til kundeservicen sin, skrev Gurion.

Uber selger allerede gavekort som folk kan kjøpe online eller gjennom forhandlere. Divisjonen Uber for Business lar ansatte fakturere Uber-turene sine til arbeidsgiverne. Men Uber Vouchers-programmet er en ny tilnærming som lar bedrifter direkte markedsføre gratis turer som kunde.

Bedrifter kan administrere Uber-kupongene sine via et nettbasert verktøy som de kan tildele et beløp til hver kupong, kontrollere antall og utløpsdato for kupongene sine og angi en faktisk rute. Kunder som mottar en kupong, legger den deretter til i Uber-kontoene sine og løser den inn når de er klare til å ta turen. Interesserte bedrifter kan besøke nettstedet Uber Vouchers og fylle ut en profil for å be om mer informasjon fra Uber.

For mer, sjekk hvordan forretningsreisende kan bestille en Uber- eller Lyft-tur gjennom Google Assistant på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com