To tredjedeler av organisasjonene planlegger å lansere 5G innen 2020

Hvordan 5G er i ferd med å transformere bedriften Wilf Norrlinger delte med TechRepublic hvordan 5G skal infiltrere og endre alle bransjer, ved å bruke IoT, VR og AR i bedriften.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Flertallet av organisasjonene (66%) planlegger å implementere 5G innen utgangen av 2020, ifølge en Gartner-rapport utgitt på tirsdag. 5G-standarden er neste generasjon mobiltilkobling som forventes å gi mer båndbredde, raskere hastigheter og lavere ventetid. Organisasjoner planlegger å hovedsakelig bruke 5G-nettverk for Internet of Things (IoT) kommunikasjon og video, viser rapporten.

"På kort til mellomlang sikt kan ikke organisasjoner som ønsker å utnytte 5G for bruk av saker som IoT-kommunikasjon, video, kontroll og automatisering, fast trådløs tilgang og høyytelsesanalyse fullt ut stole på 5G offentlig infrastruktur for levering, " sier Sylvain Fabre, senior forskningssjef i Gartner, i en pressemelding. Rapporten fant for å avhjelpe dette problemet og bruke 5G til det fulle potensialet.

IoT-kommunikasjon er i forkant av brukssaker for bedrifter, med 59% av organisasjonene som planlegger å bruke 5G-kapable nettverk for det formålet. Kommer i nr. 2 for mest populære brukssaker var video, noe 53% av organisasjonene prioriterte. Mellom enorme trådløse IoT-tilkoblingsmuligheter, videoanalysesamarbeid og støtte for 4K og 8K HD videoinnhold, fortsetter brukstilfellene for 5G, ifølge rapporten.

I 2022 vil imidlertid halvparten av leverandørene av kommunikasjonstjenester som har vært i stand til å lansere kommersielle 5G, ikke kunne møte de 5G-brukstilfellene selskapene ønsker, fant rapporten. "De fleste leverandører av kommunikasjonstjenester vil bare oppnå en komplett 5G-infrastruktur fra ende til ende i sine offentlige nettverk i løpet av tidsrammen fra 2025 til 2030 - når de først fokuserer på 5G-radio, deretter kjerneskive og databehandling, " Fabre sa i løslatelsen.

For å møte kravene fra organisasjoner, råder rapporten teknologiproduktledere til å rette energien sin mot 5G-nettverk som tilbyr 5G-radio- eller kjerneskive- og edge computing-tjenester for private nettverk. Kommunikasjonstjenesteleverandørene kan ikke være i stand til uavhengig å oppfylle distribusjonsmålene virksomhetene håper på, og lar virksomheter enten justere kortsiktige brukssaker eller bli skuffet.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om hvordan 5G vil påvirke bedriften.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Topptilfellene for fremtidig 5G-distribusjon inkluderer IoT-nettverkstilkobling og video. - Gartner, 2018
  • Bedrifter krever mer enn kommunikasjonstjenesteleverandørene kan tilby, noe som betyr at organisasjoner må tilpasse sine mål for kortsiktig bruk. - Gartner, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com