Trump-administrasjonen: Vi lar AI 'fritt utvikle seg' i USA, selv om det vil ta jobber

5 måter å få AI til å fungere for virksomheten din AI kan være nyttige for mange virksomheter, men akkurat som alle andre verktøy har det sine begrensninger. Her er noen tips for å få mest mulig ut av det.

På et toppmøte i Det hvite hus om kunstig intelligens (AI) torsdag, erkjente Trump-administrasjonen at selv om teknologien sannsynligvis vil ta jobber fra menneskelige ansatte, vil den ikke stå i veien for dens utvikling.

"I størst mulig grad vil vi la forskere og teknologer fritt utvikle sine neste store oppfinnelser her i USA, " sa teknologipolitisk rådgiver Michael Kratsios under toppmøtet.

På dette tidspunktet er det nesten ikke tvil om at AI vil erstatte noen jobber. Kratsios sa til og med under toppmøtet at "til en viss grad er arbeidsforskyvning uunngåelig." Kratsios oppfordret imidlertid også publikum til å tilpasse seg de kommende endringene, i stedet for å holde seg inaktiv.

Det gjenstår imidlertid fortsatt spørsmål om hvilke typer jobber som skal erstattes, og hvor mange. Forskningsfirmaet Gartner antydet i slutten av 2017 at AI vil eliminere 1, 8 millioner arbeidsplasser, men vil også skape 2, 3 millioner flere innen 2020 for å oppveie det.

I stedet for direkte erstatning av stillinger, ser noen ledere AI som et supplement til nåværende jobber. En Dell-forskningsrapport fra 2018 fant at 82% av bedriftslederne tror menneskelige / robot-hybridteam vil være en realitet om fem år.

Toppmøtet deltok av ledere fra mer enn 30 selskaper inkludert Intel, Oracle, Ford, Boeing, Mastercard og Microsoft. Når de tok opp hva disse selskapene utvikler i AI, sa Kratsios at regjeringen ikke ville "diktere hva som er forsket og utviklet. I stedet vil vi tilby ressurser og frihet til å utforske."

En annen stor del av toppmøtet var dannelsen av et utvalg med fokus på AI-programmer og forskning i den amerikanske regjeringen. Ledelse fra Office of Science and Technology Policy vil være leder av komiteen, som selv vil være en del av det nasjonale vitenskaps- og teknologirådet, som bemerket av søsternettstedet ZDNet.

"Dette utvalgte utvalget vil bestå av de høyeste F & U-tjenestemenn over den føderale regjeringen, " sa Kratsios på toppmøtet. "Det vil samordne FoU-prioriteringer mellom generasjonsledd og forbedre planlegging og koordinering av føderale AI-investeringer."

Mens komiteen sannsynligvis vil fremme interagency-samarbeid om AI-prosjekter, kan det, uten representasjon fra teknologiselskaper i den private sektoren, være vanskelig å koordinere med tech-eliten.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Trump-administrasjonen lovet nylig at den ikke ville stå i veien for AI-innovasjonen, slik at den kunne "fritt utvikle seg" i USA.
  • Det hvite hus utnevnte nylig en komité av føderale AI-eksperter for å undersøke teknologiens fremtidige virkninger.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com