Topp Microsoft-arrangementer planlagt i 2019

Bilde: dmmel, Getty Images / iStockphoto


Uansett hva de befinner seg i et bedriftshierarki, forventes fagfolk innen informasjonsteknologi å følge med de siste forretningsrelaterte teknologiske fremskrittene. Å delta på pedagogiske konferanser for å bli kjent med ny programvare, maskinvare, teamwork-støttesystemer, samarbeidsformidlingsverktøy og ledelsesstøtteplattformer er en gitt. Å samle nyttig informasjon som kan hjelpe deg med å forutsi og forutse hva som vil skje i løpet av den nærmeste fremtiden, er det som gir deg det konkurransefortrinnet.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Enten de deltar på egenhånd eller på nettet, kan IT-proffe som jobber med Microsoft-produkter og -tjenester lære om selskapets siste planer fra hundrevis av konferanser, seminarer og toppmøter hvert år. Men å velge når, hvor og hvordan de skal delta på disse pedagogiske begivenhetene krever en årlig plan og litt gjennomtenkt logistisk planlegging.

I likhet med 2018 ble 2019-planen for Microsoft-hendelser endret litt basert på selskapets nåværende forretningsplan og strategiske vektlegging. For eksempel Microsoft Connect (); konferanser fra 2018, ble erstattet i 2019 av en serie konferanser kjent som Microsoft Ignite: The Tour. Det er også mange flere små konferanser som finner sted gjennom kalenderåret i flere byer og land. Microsoft ser ut til å konsentrere seg om intime små sammenkomster i 2019 snarere enn store grand public relations-uttalelser.

Store arrangementer

Microsoft har planlagt fire store begivenheter for 2019:

1. Microsoft Build

Microsoft Build - Som vanlig har ikke denne store konferansen i Seattle et dato satt for 2019. Arrangementet foregår tradisjonelt i mai hvert år, men Microsoft bekrefter ikke datoene før i februar, så vi vet ikke de eksakte datoene ennå. (Vi vil oppdatere denne listen når datoene er kunngjort.)

Oppdatert: Microsoft har kunngjort at Build 2019 vil finne sted i Seattle fra 6. mai til 8. mai. Registrering starter 27. februar 2019.

Uansett når den finner sted, er Build-konferansen alltid en av de viktigste utdanningskonferansene for Microsoft for Microsoft. Det er hendelsen selskapet bruker for å få applikasjons- og systemutviklere begeistret for Microsofts viktigste plattformer av Windows 10, Office 365 og Azure. Flere utviklerprosjekter betyr flere Microsoft-kunder, noe som til slutt betyr mer bedriftsinntekter og fortjeneste.

2. Toppmøtet for Microsoft Business Applications - 10. - 11. juni 2019

Microsoft Business Applications Summit - Denne konferansen blir holdt i Georgia World Congress Center i Atlanta. I likhet med Build-konferansen fokuserer denne begivenheten på utvikling av forretningsapplikasjoner og det helt viktige konseptet for digital digital transformasjon. Et vellykket forretningsforetak i 2019 må transformere seg fra gamle analoge og lokale teknologier til digitale og skybaserte teknologier. Dette toppmøtet vil forklare hvordan du kan utføre denne oppgaven.

3. Microsoft Inspire - 14. til 18. juli 2019

Microsoft Inspire - Denne konferansen blir holdt i Las Vegas. Dette årlige møtet inneholder grunntoner og breakout-økter for Microsoft-partnere - tredjepartsleverandører som selger, utvikler og støtter Microsoft-produkter for bedrifter og andre organisasjoner. Selv om det henvender seg til partnere, kan imidlertid alle IT-prosjekter hente verdifull informasjon fra det som blir avslørt under denne konferansen.

4. Microsoft Ignite - 4-8 november 2019

Microsoft Ignite - Denne konferansen vil bli holdt på Orange County Convention Center i Orlando, FL. Å fungere som kulminasjonen på et helt år med seminarer, konferanser og toppmøter, og Ignite fremhever det aller siste innen ekspertinnsikt fra teknologiledere. Breakoutøktene undersøker hvordan teknologi former fremtiden for sky, data, forretningsinformasjon, teamarbeid, samarbeid og produktivitet. Det er Microsofts mest fremtidsrettede store konferanse i året.

Mindre, mer intime hendelser

Microsoft prøver noe nytt for 2019. Gjennom året, i forskjellige byer og nettsteder rundt om i verden, vil selskapet arrangere dusinvis av Microsoft Ignite: The Tour-arrangementer. Disse pedagogiske konferansene vil være lik den store Ignite-konferansen som ble holdt i november, men vil imøtekomme beliggenheten og de lokale deltakerne på hvert arrangement. Omtrent hvert kontinent er dekket, så sjekk nettstedet for steder i nærheten.

Andre mer intime arrangementer er planlagt gjennom året og i flere byer, inkludert:

  • IoT in Action - Dette seminaret vil bli avholdt på forskjellige arenaer og byer gjennom året som starter med 14. januar 2019. Seminarene vil vise hvordan IoT kan implementeres praktisk i et forretningsmiljø.
  • Microsoft Cloud Workshop: Azure Cosmos DB Hands On Workshop - 14. januar 2019, i San Francisco.
  • Microsoft Leap for the Future-programmet - 28. januar - 1. februar 2019, i Redmond, WA, Microsoft HQ. Dette er profesjonell utvikleropplæring.
  • MVP Global Summit - 17. til 22. mars 2019, i Bellevue og Redmond, WA. Denne hendelsen er utelukkende for Microsoft MVP-er.
  • Microsoft DevDays 2019 - 17. til 21. juni 2019 i Redmond, WA. En konferanse for utviklere og kvalitetssikringsingeniører.

Det er også mange utdanningskonferanser og seminarer presentert av tredjepartsleverandører gjennom året med eksplisitt støtte fra Microsoft. Sjekk for lokale arrangementer gjennom sosiale medier og andre informasjonssteder.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com