Topp 5: Ting AI faktisk kan være bra for

Topp 5: Ting som AI faktisk kan være bra for Det er lett å avfeie AI som et buzzword eller bare et markedsføringstegn, og i noen tilfeller er det det. Men her er fem situasjoner der AI kan være nyttig.

Kunstig intelligens (AI) blir stadig mer spottet for å bli brukt som et markedsføringstegn. Men AI brukes også til å lage noen legitimt nyttige verktøy. Så for å slå tilbake noen av de mindre nyttige bruksområdene av begrepet, her er fem ting AI faktisk kan være bra for:

1. Oppdrett

FarmLogs er et eksempel på kompleks dataanalyse som sporer vær, jordforhold, historiske satellittbilder og hjelper bønder med å bestemme hva slags plantevekst de kan forvente og hvordan de skal maksimere avlingene.

Mer om kunstig intelligens

 • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
 • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
 • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
 • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark


2. Medisinsk diagnose

Watson gjorde denne bruken av AI berømt, og mens du kan diskutere effektiviteten, jobber andre som Intel med ting som presisjonsmedisin. Maskinlæring kan sammenligne molekylære tester med tidligere tilfeller for å tilpasse behandlinger. Datatolkning av medisinske bilder som et hjelpemiddel til diagnose gjør også raske fremskritt.

3. Stopping av rovdyr

Nasjonalt senter for savnede og utnyttede barn eksperimenterer med AI for å hjelpe til med å automatisere og fremskynde skanning av nettsteder for mistenkelig innhold.

4. Rekruttering

AI kan hjelpe med å sortere gjennom CV og rangere kandidater. Unilever brukte en AI kalt HireVue for å analysere kandidatenes svar kroppsspråk og tone, kutte ned tid til å ansette og øke tilbud og aksept priser.

5. Kundeservice

AI-assistenter ble berømt av smarttelefoner, men hvor de virkelig skinner gir bistand til menneskelige kundeserviceagenter. AI kan brukes til å behandle naturlig språk og rute folk til riktig agent og til og med lytte og spørre agenter med spørsmål og svar.

Vi inkluderte ikke engang autonome biler, som brukte all slags maskinlæring og typer AI for å tolke sensorer. Og det er mye mer. Det er mye tåke rundt ideen om AI i disse dager, men hvis du ser nøye på kan du se noen ganske gode eksempler på den virkelige tingen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

 • 3 måter å omforme arbeidsstyrken din i AI-alderen (TechRepublic)
 • 82% av bedriftslederne sier at menneskelige / robot-hybridteam vil være virkelighet om 5 år (TechRepublic)
 • 90% av CXO-ene ser allerede 'målbar fordel' fra AI (TechRepublic)
 • Trenger bedriften en sjef for AI? (TechRepublic)
 • MIT lanserer MIT IQ, tar sikte på å fremme menneskelige, kunstige intelligens gjennombrudd, styrke samarbeid (ZDNet)
 • Google Flights bruker AI og maskinlæring for å forutsi forsinkelser (ZDNet)
 • Her kommer alle AI-distribusjoner; Hvordan administrerer vi AI? (ZDNet)
Bilde: iStock / scyther5

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com