Topp 5 teknologiinvesteringer som vil drive digital transformasjon

Fire trinn for vellykket digital transformasjon Joshua-Michéle Ross, rektor ved SYPartners, forklarer de viktige skritt hvert selskap må ta på veien mot digital transformasjon.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Mens mange tror digitale transformasjonsinitiativer er i gang, er de fleste av disse prosjektene fremdeles i de tidlige stadiene, ifølge en Dell Technologies-rapport utgitt på tirsdag. Noen 78% av bedriftslederne sa at digitale transformasjoner ikke er så utbredte i organisasjonene sine som de burde være på dette tidspunktet.

Rapporten kartla 4.600 bedriftsledere i 42 land for å bestemme dagens status for digital transformasjonsinnsats. Til tross for raske fremskritt innen teknologisk innovasjon, var bare 5% av virksomhetene globalt merket som digitale ledere, og viser ingen bedring siden 2016, ifølge rapporten.

Mer enn halvparten av virksomhetene (51%) sa at de trodde at de vil slite eller ikke klarer å imøtekomme skiftende kundebehov innen fem år, og 30% sa at de frykter å bli igjen, viser rapporten. Spesielt USA henger etter, rangering nr. 15 på rapportens liste over digitalt modne land.

"I en nærm fremtid vil enhver organisasjon være en digital organisasjon, men vår forskning indikerer at flertallet fremdeles har en lang vei å gå, " sier Michael Dell, styreleder og administrerende direktør i Dell Technologies, i pressemeldingen. "Organisasjoner må modernisere teknologien sin for å delta i den enestående muligheten til digital transformasjon. Tiden til å handle er nå."

Rapporten identifiserte de fem beste teknologiområdene selskaper bør investere i for å hjelpe til digital transformasjoner:

 1. Cybersecurity
 2. Internet of Things (IOT) -teknologi
 3. Multi-sky miljø
 4. Kunstig intelligens (AI)
 5. Beregn sentrisk tilnærming

Hvis selskaper ønsker å forbli relevante og få suksess i fremtidige digitale transformasjonsprosjekter, må de prioritere de fem områdene, fant rapporten. Noen 46% av bedriftslederne sa at de også fokuserer på utvikling av interne digitale ferdigheter og talent gjennom kodingsprogrammer og treninger.

Hvis du vil ha råd om hvordan du kan forberede virksomheten din for en digital transformasjon, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • 78% av bedriftslederne sa at digitale transformasjoner ikke er utbredt nok i organisasjonene sine. - Dell, 2019
 • Bedrifter bør investere i cybersecurity, IoT, multi-cloud, AI og beregne sentrale tilnærminger for fremtidige digitale transformasjonsprosjekter. - Dell, 2019

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com