Topp 10 byer i USA som er verdt å scootere mot mikrobobilitet

Administrerende direktør i Hyperloop One: Her er vårt veikart for å transformere fremtiden for transport Virgin Hyperloop One CEO har en klar plan for hvor selskapet vil bestemme seg for å gjøre sine første bygg og hvordan det vil kommersialisere den banebrytende teknologien.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Mikromobilitet - eller transport via delte sykler, e-sykler og e-scootere - har potensial til å forbedre transporten i overbelastede byer, viser en INRIX-rapport mandag. Rapporten analyserte billioner datapunkter over hundrevis av millioner tilkoblede enheter for å bestemme de øverste amerikanske byene hvor mikrobobilitet kan ha størst innvirkning.

Spesiell rapport: Teknikk og fremtidens transport (gratis PDF) (TechRepublic)

Micromobility har tatt av - i 2018 foretok amerikanere 84 millioner totale turer på delte mobilitetsplattformer inkludert stasjonsbasert sykkelandel, dokkeløs sykkelandel og scooterandel, rapporterte National Association of CIty Transportation Officials. Entusiasmen for mikrobility bør ikke være en overraskelse ettersom trafikkstopp i bysentre har resultert i utviklingen av mange forskjellige transportformer som førerløse biler, Hyperloop og Mobility as a Service - alt sammen med målet om å redusere overbefolkning og smertefulle pendler .

Etter å ha analysert 50 millioner bilturer i løpet av oktober 2018, fant rapporten at nesten 50% av bilturene i de 25 mest overbelastede amerikanske metrobyene varte i under tre mil. Omtrent 20% av disse turene var under en kilometer, og 16% var en til to mil, fant rapporten.

Imidlertid blir scootere hyppigst brukt til korte avstandsturer som varer mellom en halv kilometer og en mil, mens sykler vanligvis brukes i avstander fra en til tre mil, noe som indikerer at byer kan ha stor nytte av bruk av mikromobilitetstjenester for disse korte avstandene, sa rapporten.

Etter å ha avgjort hvilke byer som har flest kortdistanseturer tatt med bil, identifiserte rapporten følgende 10 amerikanske byer med mest mikrobobilitetspotensial.

 1. Honolulu
 2. New Orleans
 3. Nashville
 4. Chicago
 5. Charlotte
 6. New York
 7. Portland
 8. Pittsburgh
 9. Los Angeles
 10. San Fransisco

De tre største byene - Honolulu, New Orleans og Nashville - er veldig forskjellige fra hverandre, noe som viser det store utvalget av steder mikromobilitet kan betjene, heter det i rapporten. Disse tre øverste byene opprettholder også varme, tempererte klima, noe som er best egnet for transport av mikromobilitet.

Veien til mikromobilitet kan imidlertid være lang. Spesielt tilstedeværelsen av e-scootere har vært kontroversiell i mange større byer på grunn av sikkerhetshensyn. Mange byer har satt begrensninger for hvor scootere kan brukes, mens andre har forbudt scootere helt.

Bare tiden vil vise om fordelene oppveier sikkerhetsmessige hensyn, frem til da vil mange yrkesaktive fagfolk forbli å vente i trafikken.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: TransitScreen

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com