Topp 10 kommende regjeringsteknologetrender

Hvordan forberede arbeidskraften din for den digitale epoken På MIT CIO-symposiet i 2019 diskuterte Amy DeCastro fra Schneider Electric hvordan HR- og IT-team kan samarbeide for å oppfylle arbeidstakere.

Midt i et voksende digitalt samfunn står den nåværende amerikanske økonomien overfor sosial ustabilitet, en arbeidsgruppe på flere nivåer, personvernproblemer, økende populisme og mer, ifølge Gartner. For å hjelpe organisasjoner med offentlig service best mulig å optimalisere sine forretningsmessige mål identifiserte forsknings- og rådgivningsselskapet de øverste regjeringens teknologitrender for 2019 og 2020.

Hvordan bygge en vellykket CIO-karriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Gartners Technology Trends in Government 2019-2020-rapporten er "som svar på presserende offentlige politiske mål og forretningsbehov fra regjeringsorganisasjoner i jurisdiksjoner over hele kloden." Denne listen over behov for å vite er som mål å hjelpe statlige CIOs med å prioritere og budsjettere for teknologiinvesteringer.

"Regjeringens topp 10 teknologitrender ble utviklet av Gartner-analytikere som dekker offentlig sektor, " sier Rick Howard, forskningsdirektør i Gartner. "Valg er basert på klientinteraksjoner, proprietær forskning, Gartner-undersøkelser, og i forbindelse med myndighetens topp 10 forretningstrender, som igjen er politiske svar på globale makrotrender som påvirker regjeringer over hele verden. Teknologitrendene adresserer faktorene som påvirker en regjerings organisasjons evne til å oppfylle sitt oppdrag og oppnå forretningsmessige mål. "

Her er de ti øverste myndighetstrendene for myndighetene:

1. Adaptiv sikkerhet

En adaptiv sikkerhetsstrategi ser på risiko, tillit og sikkerhet som en pågående prosess, som innebærer å forutse netttrusler før det skjer. Stikkordet er "tilpasningsdyktig", noe som betyr at selskaper må anerkjenne at ingen sikkerhetsplan er perfekt, men at den må være klar til å utvikle trusler.

2. Citizen digital identitet

Digital identitet innebærer å identifisere en person gjennom en hvilken som helst regjering digital kanal, tilgjengelig for alle amerikanske borgere. Selv om dette er avgjørende for tilgangen til myndighetstjenester, er myndighetene trege med å vedta, bemerket rapporten. Offentlige samfunnsdirektører bør gi digitale identiteter som oppfyller både sikkerhetsstandarder og innbyggernes forventninger.

3. Multikanals borgerengasjement

Hvis regjeringer møter borgere på sine foretrukne kanaler, vil de være mer fornøyd med samspillet. Regjeringer bør vurdere å bruke mobile enheter, ettersom de fleste myndighetene på nettstedet kommer fra smarttelefoner.

4. Smidig etter design

Rapporten anbefalte CIOs å bruke en smidig-etter-design-tilnærming, ved å bruke smidige systemer og løsninger som skaper et mer responsivt miljø.

5. Digital produktstyring

Gartner CIO-undersøkelse i 2019 fant ut at mer enn to tredjedeler av statlige CIO-er enten allerede har, eller planlegger å implementere digital produktstyring (DPM). DPM innebærer å utvikle, overvåke og foredle produkter for forretningsbrukere.

6. Alt som en tjeneste (XaaS)

"XaaS brukes til å innkapsle flere kategorier av informasjonsteknologi, inkludert de som leveres i skyen som en abonnementsbasert tjeneste - for eksempel SaaS, plattform som en tjeneste (PaaS), infrastruktur som en tjeneste (IaaS) og applikasjonsplattform som en tjeneste (aPaaS), "bemerket Howard. "Fra et forretningsmessig synspunkt forsterker XaaS et 'service-first' tankesett som er kundesentrert og ytelsesorientert."

XaaS tilbyr et alternativ til modernisering av eldre infrastruktur, som gir skalerbarhet og mer effektiv levering av digitale offentlige tjenester.

7. Delte tjenester 2.0

Denne andre bølgen av delte tjenester fokuserer på å levere forretningsverdier med høy verdi, inkludert virksomhetsdekkende sikkerhet, identitetsstyring og forretningsanalyse. Før delte tjenester fokuserte på kostnadsbesparelser, noe som ofte resulterte i dårlige resultater.

8. Digitalt styrket arbeidsstyrke

Ifølge digitalrapport har arbeidstakere økt ansattes tilfredshet, oppbevaring og engasjement. Offentlige organisasjoner halter for tiden på dette området og bør bedre prioritere digitale initiativer.

9. Analytics overalt

Analytics blir mer kritisk for organisasjoner, og offentlige etater kan dra nytte av disse automatiserte prosessene siden de hjelper folk å ta mer informerte beslutninger i sanntid.

10. Utvidet etterretning

"Forsterket etterretning er en måte å understreke at verdien av kunstig intelligens (AI) er i dens evne til å supplere kunnskapen og ferdighetene til myndighetens arbeidsstyrke - å frigjøre folk fra repeterende oppgaver eller bidra til å informere menneskelige beslutninger, " sa Howard. "AI når det brukes strategisk, selektivt og etisk, kan øke virksomhetens effektivitet og samtidig hjelpe myndighetsarbeidere til å være mer effektive i arbeidet de gjør."

Mens disse teknologiene er rettet mot CIOs fra myndighetene, vil ledere på tvers av bransjer fortsatt dra nytte av å gjennomgå disse trendene, ettersom de kan gjelde deres forretningssammenheng, sa Howard.

"Den relative viktigheten eller den generelle anvendeligheten av disse teknologitrendene avhenger helt av sammenhengen med en myndighets CIOs unike forretningsmiljø og spesifikke byråoppdrag." Howard sa. "De varierer også fra region til region og mellom regjeringsnivåer - lokale, regionale eller nasjonale. Gitt det oppfordrer vi regjeringsdirektører til å bruke denne listen over teknologitrender som utgangspunkt for å utvikle sin egen liste over strategiske teknologier som er mest relevant for sin egen organisasjon. "

For mer informasjon, sjekk ut Digital transformasjon og CIO: Alt du trenger å vite i dag på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
  • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
  • Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)
  • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Pinkypills, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com