De ti beste jobbene som eldre teknikere søker, og hvordan de skal lande en

Hvorfor å ansette erfarne teknikere er essensielt Alison Rayome fra TechRepublic forklarer hvorfor Silicon Valley kan ha et aldersproblem, og hvordan du kan løse det.

Teknologibransjen sliter med gjennomgripende ageism i ansettelser, men eldre og yngre arbeidere har også en tendens til å søke forskjellige jobber på feltet, ifølge en onsdag-rapport fra jobbsøkingsiden.

Millennials er nå den største generasjonen i den amerikanske arbeidsstyrken, og har en tendens til å være mer interessert i tekniske jobber enn deres eldre kolleger, finner vi faktisk i en tidligere rapport. Men negative stereotyper om eldre voksne og drivkraften for å holde lønnskostnadene nede fører til at mange selskaper overser eldre teknikere som har store fordeler, sier eksperter.

Faktisk undersøkte jobbsøkeraktiviteten og innholdet i mest klikkede tech-innlegg for å bestemme hvilke teknologiske roller yngre og eldre arbeidere har en tendens til å trekke seg mot. Det trakk linjen mellom yngre og eldre arbeidere i en alder av 40, nær avskjæringen mellom Millennials og Gen X-arbeidere, og også poenget når arbeidere begynner å motta regjeringsbeskyttelse basert på alder.

"Mens mye av diskusjonen rundt tech dreier seg om yngre arbeidere, viser forskningen vår at eldre tech-arbeidere skiller seg ut på grunn av den viktige ledererfaringen de gir, " skrev Daniel Culbertson, økonom ved faktisk Hiring Lab, i et blogginnlegg med detaljer om funnene .

Yngre teknikere har en tendens til å oppsøke høykompetente ingeniør- og utviklingsroller. De beste jobbene som teknikere under 40 år hadde i feltet, var sannsynligvis å klikke på inkludert Java-utvikler, maskinlæringsingeniør, dataforsker, Javascript-utvikler og frontend-utvikler, viser rapporten.

Rapporten fant at rollene som er mest distinkt for eldre arbeidere, krever mer års erfaring eller lederansvar. Eldre arbeidere var også mer sannsynlig å søke jobber innen informasjonsteknologi enn sine yngre kolleger.

Her er de 10 mest markante tech-jobbene for arbeidssøkere i alderen 40-64 år.

 1. Visepresident for informasjonsteknologi
 2. Direktør for informasjonsteknologi
 3. Sjefingeniør
 4. Direktør for sikkerhet
 5. Direktør for produktstyring
 6. Direktør for kvalitetssikring
 7. IT-sjef
 8. IT-prosjektleder
 9. Ledende arkitekt
 10. IT-arkitekt

Flere tekniske jobber får samme interessenivå fra hver aldersgruppe, faktisk funnet. Disse inkluderer høyere kompetente jobber som programvareingeniør, forretningsanalytiker og dataanalytiker, samt noen lavere dyktige roller som teknisk support, helpdeskanalytiker og IT-support.

De ferdighetene som mest sannsynlig vil vises i stillingsannonser som er klikket av de forskjellige aldersgruppene, kaster også lys over hvilke evner hver enkelt kan gi arbeidsstokken, viser rapporten. Yngre arbeidssøkere var mest sannsynlig å se på jobber som krevde erfaring med spesifikke programmeringsspråk, verktøy eller biblioteker, inkludert maskinlæring, Node.js, Git, Angular JS, CSS og C eller C ++. Eldre arbeidere ble mer trukket på stillinger som krever lederegenskaper, inkludert coaching, budsjettering, prosjektledelse og teknisk støtte.

For å bekjempe stereotyper og lande en ny teknisk jobb, må eldre voksne eksplisitt oppgi teknologiske ferdigheter på deres CV og følgebrev, Tracy L. Mitzner, en senior forsker i Center for Assistive Tech and Environmental Access ved Georgia Institute of Technology, fortalte TechRepublic. De bør også fremheve kunnskapen og ferdighetene de har tilegnet seg over tid for å vise merverdien, sa hun.

Faktisk viser funnene at yngre arbeidstakers ferdighetssett må endres når de eldes, skrev Culbertson.

"Når eldre arbeidstakere forlater arbeidsstyrken, vil yngre teknikere måtte tilpasse ferdighetene sine for å gå inn i de mer ledende yrker som blir ledige, " skrev Culbertson i innlegget. "Dette vil gi rom for generasjonen etter Millennials. Det vil være fascinerende å se hvilken ferdighet som denne nye generasjonen gir arbeidsstyrken og hvilke verdifulle bidrag de vil gi til teknologiverdenen."

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
 • Tekniske arbeidssøkere i alderen 40-64 år ser mest sannsynlig etter jobber med mer års erfaring eller lederansvar, mens de i alderen 21-39 år har større sannsynlighet for å søke de som trenger erfaring med spesifikke programmeringsspråk, verktøy eller biblioteker. - Faktisk 2018
 • De beste jobbene som arbeidstakere over 40 år sannsynligvis vil vise interesse for, er visepresident for informasjonsteknologi, direktør for informasjonsteknologi og sjefsingeniør. - Faktisk 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com