Denne uken i 5G: mmBølgepapir får dårlig mottakelse, Sprint og Verizon utvides, Nokia-lager stuper

5G er overalt på MWC19 i Los Angeles. Neste generasjon trådløs tilkobling ga sin tilstedeværelse kjent på Mobile World Congress Americas, melder TechRepublics Macy Bayern.

Med Mobile World Congress Americas som pakker seg sammen, er hele mobilbransjen tilbake i rute til steder de kommer fra. TechRepublic's Macy Bayern samlet et galleri som viser de kuleste tingene på MWC19 Los Angeles, og dekket alle brukssaker - inkludert de som ikke er avhengige av smarttelefoner - som ble fremhevet i grunntonen til arrangementet.

5G mobilnett: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

TechRepublic avrunder den største nyheten i 5G for uken - her er de fire største historiene for neste generasjons "nettverk av nettverk."

Sprint utvider eksisterende distribusjoner, Verizon legger til to byer

Sprint rullerte ut 5G-tjenester til rundt 5 millioner flere mennesker i en utvidelse av dekningen som ble kunngjort på MWC LA. Utrullingene inkluderer ikke nye byer, Sprint utvidet dekningen til flere nabolag i byer som allerede serveres, inkludert Atlanta, Chicago, Dallas-Fort Worth, Houston, Kansas City, Los Angeles, New York storbyområde, Phoenix og Washington, DC

Verizon la til ytterligere to byer - Dallas og Omaha - i sin 5G-serie, og førte selskapet til totalt 15 byer, med planer om å rulle ut i "mer enn 30" byer innen utgangen av 2019.

Qualcomm prøver å puffe opp mmBølge til dårlig (media) mottak

Signals Research Group (SRG) publiserte en 40-siders rapport som sammenliknet 5G-nettverksresultater over hele verden onsdag, "på vegne av Qualcomm." Oppgaven tar bilder av "media og bloggere som publiserer resultater og analyse fra sine erfaringer i et 5G-nettverk som feilaktig representerer hvordan nettverkene virkelig presterer." Joel Hruska ved ExtremeTech utpeker rapporten i sin punkt-for-punkt-analyse, og konkluderte med at "Jeg mistenker at denne rapporten og blogginnlegget bak den var et forsøk på å endre fortellingen rundt 5G. Men sannheten rundt 5G lekker bokstavelig talt ut rundt til tross for hver eneste amerikanske transportørers desperate forsøk på å late som annet. "

SRG-rapporten gjør bisarre sammenligninger, først og fremst blant dem "... i den grad et batteri ikke varer en hel dag, skyldes det sannsynligvis andre faktorer enn 5G datatilkobling. I henhold til beregningene og resultatene fra vårt felt målinger, en 30-minutters spilløkt med Solitaire kan være ekvivalent med å laste ned mer enn 30 GB data med en god (ikke bra) 5G-tilkobling. "

Hruska bemerket at "Snart vil du også katalogisere tidligere ubeskrivelig fenomen i livet ditt med all den nøyaktighet som sjette klasse engelske adjektiver kan mønstre."

Huawei: "det er nok enklere å bestikke noen" enn å bygge en bakdør

Huawei Technologies 'globale cybersecurity- og personvernombud John Suffolk avfeide bekymringene for bakdører i utstyr, og sa til ZDNet at "når du trener ut alle sannsynlighetene, er det sannsynligvis enklere å bestikke noen i et transportnettverk for å gjøre det. Du vil ha en større sannsynlighet av suksess. "

Argumentet er moderat overbevisende, i sammenheng - Huaweis posisjon som en maskinvareleverandør, ikke en tjenesteoperatør, gir dem relativt dårlig innsikt i hvordan enheter vil bli konfigurert, noe som gjør potensialet for suksess med en bakdør relativt lavt.

Nokia og den forferdelige, fryktelige, ingen gode, veldig dårlige (markeds) dagen

Nokias har slått på markedet, med aksjekursene nede omtrent 25% etter en dårlig inntekter. "Noe av risikoen som vi tidligere har markert relatert til den innledende fasen av 5G, materialiseres nå, " sa Rajeev Suri, Nokias president og administrerende direktør. "Spesielt ble vår bruttomargin i 3. kvartal påvirket av produktmiks, et høyt kostnadsnivå knyttet til vår første generasjons 5G-produkter, lønnsomhetsutfordringer i Kina, prispress i tidlige 5G-avtaler og usikkerhet knyttet til den kunngjorte operatørsammenslåingen i Nord Amerika."

Nokia planlegger å ta utbetaling av utbytte for å investere mer i 5G-teknologi.

For mer, sjekk ut "Qualcomm lanserer $ 200M 5G investeringsfond" på ZDNet, pluss at "1 av 3 amerikanere som er spurt ikke kan forklare hvordan internett fungerer" og "NVIDIA ser utover spillgrafikk med 5G, AI, edge og IoT på MWC LA "på TechRepublic, samt forrige ukes rapport" Denne uken i 5G ".

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com