Disse bransjene vil ha mest utbytte av optimalisert blockchain-teknologi

Disse bransjene vil ha mest utbytte av optimalisert blockchain tech Dan Patterson og Zilliqas Amrit Kumar svarer på det pressende spørsmålet, kan blockchain effektivisere industrien din?

Noen bransjer vil bli spylt med suksess ved å bruke Zilliqas høye gjennomstrømning og ha åpenhet "fordi de" kan granske hvordan forsyningskjeden faktisk fungerer i et digitalt annonseringsscenario, "forteller Amrit Kumar fra Zilliqa til Dan Patterson fra TechRepublic. Følgende er et redigert utskrift av Intervjuet.

Dan Patterson: Amrit og Ilya, dette er et spørsmål for dere begge. Hvilke bransjer vil sannsynligvis dra fordel av eller lene seg sterkt på smarte kontrakter og vil dra nytte av denne optimaliseringsmetoden?

Ilya Sergey: Amrit?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Amrit Kumar: Ok, ja visst. Det er to aspekter her. Den ene er applikasjonene som faktisk krever veldig høy gjennomstrømning som Zilliqa gir. Enhver applikasjon som du faktisk kan forestille deg, også de enkleste som betaling, der du for eksempel vil være noe som Visa. Du vil ha en gjennomstrømning som faktisk samsvarer med Visa.

Det er en applikasjon, som er veldig interessant, og den er faktisk ikke der ennå. Hvis du ser på Bitcoin og Ethereum, er folk ikke i stand til å bruke det som betalingsmåte på grunn av skalerbarhetsproblemer.

De andre applikasjonene som vi jobber med, er digital reklame. Det er et selskap som heter Mindshares, som er et av de største firmaene innen digital markedsføring. Og de ønsker å bygge noe som en forsyningskjede for annonser. De vil gjøre det på en blockchain fordi du vil ha åpenhet og du kan revidere hvordan forsyningskjeden faktisk fungerer i et digitalt annonseringsscenario.

Og igjen, hvis du ser på gjennomstrømningskravene deres, er det milliarder av transaksjoner per dag. Dette er noe nåværende blockchains ikke kan håndtere. Så dette er aspektet der skalerbarhet kreves.

Det andre aspektet, som Ilya snakket om, er scenarier der du vil sikre at det kreves sterke sikkerhets- og blindhetsegenskaper fra kontrakter. Du vil ikke distribuere en applikasjon der en smart kontrakt begynner å lekke midler til, la oss si, til andre parter. Så alle applikasjoner der du trenger høy gjennomstrømning og høy sikkerhet er noe vi ser etter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hva er blockchain? Og 5 andre spørsmål som sjefen din trenger, besvares ASAP (TechRepublic)
  • Visa for å teste blockchain-system for internasjonale pengeoverføringer (ZDNet)
  • Bitcoin & Blockchain, Advokater ved advokat: Et firma er den store bryteren (TechRepublic)
  • Blockchain: Den smarte personens guide (TechRepublic)
  • Last ned: Den utøvende veiledningen for implementering av blockchain-teknologi (TechRepublic)
  • Cyber ​​Security Volum IV: End Point Protection (TechRepublic Academy)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com