Dette er de største utfordringene med digital transformasjon

Dette er de største utfordringene ved digital transformasjon Digital transformasjon er avgjørende, men utfordrende for enhver virksomhet. Deloitte Consulting CTO Bill Briggs deler tips om hvordan man hopper over teknologiens største hinder.

Tech Patterson's Dan Patterson snakket med Deloitte Consulting CTO Bill Briggs om utfordringene med digital transformasjon.

Se videoen, eller les utskrift av samtalen deres nedenfor:

Patterson: Er det noen generelle utfordringer som selskaper må gjennom (under digital transformasjon)?

Briggs: Ja. Det er en universell virksomhet - hvis hvert selskap er et teknologiselskap, er hjertet i ... når vi fyller ut - hvordan definerer vi digital transformasjon? Det universelle temaet er dette: teknologikraft er drivende mulighet. De fleste teknologibutikker ble ikke bygget med samme evne til å levere på kompleksitet og dynamikk i endring av teknologi, og kravene fra markedet eller deres forretningskunde / bedrift produkteier. Hvordan går jeg raskere? Hvordan får jeg litt mer verdi? Hvordan utnytter jeg ny teknologi på en ansvarlig måte?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Alt av den slags går inn på, hvordan gjenutvikler vi teknologi og nå virksomheten til IT? Hvordan investerer jeg i teknologiutgifter på en annen måte, mer orientert mot kundeservice og utfall? Hvordan tenker jeg på verden innen produkt og løsning, ikke tekniske ferdigheter som vi vanligvis vil se en IT-organisasjon dannet rundt? Hvordan adopterer vi Agile, ikke som en hobby på siden, men det blir en dominerende måte vi leverer. Ikke som et helt argument for kapitalveien til Agile metodikk, men interaktiv, iterativ, raskere avkastning av verdi. Ikke sant? Hvordan industrialiserer vi innovasjon? Hvordan har vi sensing og speiding og skanning og eksperimentering? Hvordan gjør vi det i skala? Vær bevisst om det, for det eneste vi vet er at det kommer mer endring.

Alt dette kommer sammen, og det er morsomt, vi har konstruert annenhver bedriftsavdeling, annenhver funksjon gjennom årene, bortsett fra IT. Så fyll ut kollokvialismen din her ved at skomakerens barn endelig får sko, men vi sier at hvis vi tror på fremtidens virksomhet, vil vi utnytte ny teknologi raskere. Bygger den forresten fra i dag, ikke bare forestiller meg i morgen, så den ideen om å modernisere kjernen min og gjøre den klar til å delta er et grunnlag for dette. Så, det er det universelle, hvordan tenker vi om rollen som CIO, hvordan tenker vi om lagene de trenger, og hvordan leverer de annerledes? Forresten, den vil til slutt bli slik at den ligger på toppen av en annen teknologibunke også, i bunnen og opp. Jeg elsker den, og vi begynner å se at det blir en samtale på styrenivå, noe som aldri var tilfelle før, og engasjere styret i det som bare engasjerte styret til å si: "Tror du at vi må lage disse investeringer og endre betydelig denne enorme delen som alltid har vært kostnadssiden for ligningen, men den løfter den inn i verdidrevet. " Det er hjertet av å ha konkurransefortrinn.

Hvordan Sephora utnytter AR og AI til å transformere detaljhandel og hjelpe kunder med å kjøpe kosmetikk (omslag PDF) (TechRepublic)

Det er denne flotte tingen som vi ser at flere og flere selskaper gjør. Kall det flytende teknologi, eller kall det teknisk kunnskapsnivå, eller et digitalt akademi, eller et teknisk høyskole, men som ... Jeg er en datamaskiningeniør, 20 år som konsulent, og driver store transformasjonsprogrammer. Vi har alltid blitt fortalt som teknologer: "Hvordan snakker du språket i virksomheten, og er mer relevant for virksomheten?" Og vi må gjøre det. Dette er ikke et forsøk på å slippe unna det ansvaret. De beste CIO-ene og teknologiteamene har gjort det gjennom årene.

Vi er på dette interessante tidspunktet hvor vi snur det inn ... virksomheten må være teknisk kunnskapsrik på en måte de ikke har hatt før. Det er virkelig fascinerende. Og det handler like mye om å forstå hva flekking og maskinlæring og automatisering, og hva de betyr for kjernevirksomheten din, slags heltens historie, og det handler om ansvar for hvorfor må vi gjøre disse harde investeringene som å modernisere kjernen vår, transformerende IT-organisasjon. Det er ikke lenger CIO-er ... bedriftslederne peker ikke og sier: "Hei teknologiteam, hvorfor er du så bak? Hvorfor har vi så mye teknisk gjeld? Hvorfor tar vi så lang tid å levere?" Det er denne delte ansvarligheten, tommelen, av vi alle er i dette sammen. Vi må alle eie, så vårt valg er å ta, og det er hele problemet vårt, og det er hele vår mulighet. "

For mer av denne samtalen, sjekk ut følgende artikler:

  • De viktigste teknologiene som driver med digital transformasjon
  • Hvordan definere mål for digital transformasjon for din bedrift
  • Hvordan bake digital transformasjon til selskapskultur

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com