Disse 5 teknologiene gir den mest transformative verdien for virksomheten

Hvordan lage en visjon for digital transformasjon På MIT Sloan CIO-symposiet 2018 forklarte Jeanne Ross fra MIT Sloan Center hvorfor 'digitalisert' er forskjellig fra 'digitalt' i bedriften.

Etter hvert som flere selskaper tar fatt på sine digitale transformasjonsreiser, jobber IT- og bedriftsledere for å finne ut hvilke teknologier som har størst innvirkning. I følge data fra ISACAs rapport om digital transformasjon barometer (DTB) fra 2018, oppga de 5000+ respondentene følgende fem teknologier som de mest transformative.

 1. Big data - 28%
 2. Kunstig intelligens (AI) / maskinlæring - 25%
 3. Offentlig sky - 18%
 4. IoT - 12%
 5. Blockchain - 8%

Selv om disse teknologiene viser løfte, møter de også stor motstand i organisasjonene. Big data, AI, og offentlig sky var også en del av de fem beste teknologiene som står overfor mest motstand, sa respondentene. Offentlig sky ble hardest rammet, med 52% av de spurte som sa at de møtte motstand i organisasjonen.

Til tross for motstanden, sa mange respondenter at deres teknologier allerede var i rørledningen for distribusjon. Big data, AI og offentlig sky var de tre beste teknologiene som respondentene sa at de sannsynligvis vil bli utplassert i løpet av et år. Imidlertid sa bare 12% blockchain-distribusjoner som var i verkene for den samme tidslinjen.

AI står overfor eksplosiv vekst i testing og planlagte distribusjoner, men utøvere ser ikke alltid det som et sikkert spill. Da de ble spurt, sa bare 40% av de spurte at de var sikre på sikkerheten til selskapets AI-distribusjoner. Når det gjelder de største truslene som AI utgjør i løpet av de neste fem årene, oppførte undersøkelsene samfunnsingeniør, manipulert medieinnhold og dataforgiftning.

"Foretak må foreta de nødvendige investeringene i godt trente medarbeidere som er i stand til å sette AI-sikkerhetstiltak på plass, " sa ISACAs styreleder Rob Clyde i en pressemelding. "Etter hvert som AI utvikler seg - vurder den sannsynlige spredningen av selvkjørende kjøretøy, eller AI-systemer designet for å redusere bytrafikken - vil det bli avgjørende at foretak kan sørge for at AI ikke vil iverksette tiltak som setter mennesker i skade."

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Totalt sett sa 91% av de spurte seg for å satse på digital transformasjon, så disse nye teknologiene er viktige å huske på. Fortsatt sa 64% at de hadde utfordringer med å integrere disse nye verktøyene.

"Det er umulig å garantere resultater når de implementerer mindre kjente teknologier, men denne undersøkelsen antyder at organisasjoner som har tatt i bruk ny teknologi overveldende anser sine reiser for å være verdt, " sa Clyde i utgivelsen. "Når organisasjoner fortsetter å navigere i usikkert territorium, er det avgjørende å finne kvalifiserte ledere som kan hjelpe deg med å styre disse reisene og innpode et organisatorisk engasjement for innovasjon."

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Big data, AI, public cloud, IoT og blockchain er de fem mest transformative teknologiene i bedriften. - ISACA, 2018
 • 91% av organisasjonene driver digital transformasjon, men 64% møter utfordringer med å integrere nye teknologier. - ISACA, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com