TechRepublics CIO-jury: Vi ser etter noen få gode IT-ledere

Inspirert av kollegene våre på Silicon.com, lanserer TechRepublic en ny CIO-jury, og vi leter etter erfarne IT-ledere til å svare på en enkel stråmåling to ganger i måneden når emnet er i ditt kompetanseområde. Se om du oppfyller kriteriene.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------------------------------

CIO-er kontrollerer hundrevis av millioner av IT-budsjetter, bestemmer hvordan de best skal utnytte IT-arbeidere og ta kritiske beslutninger om hvilke nye prosjekter og teknologier som skal implementeres. Som et resultat er TechRepublic og de millioner av IT-profesjonelle som kommer hit hver måned for å finne de nyeste trendene og beste praksisene innen IT, interessert i hva som skjer mellom ørene til disse IT-lederne.

Fordi CIO-er har så mye ansvar, er de selvfølgelig vanskelige å feste, og de har kostbar liten tid til å delta i aktiviteter utover dagsjobben. Så TechRepublic kommer til å lansere et nytt program som engasjerer dem annenhver uke - med minimal innsats fra deres side - i en uformell stråmåling om noen av de viktigste og tidsriktige problemene IT-verden står overfor.

Dette vil bli kalt TechRepublic's CIO Jury, og konseptet er basert på den opprinnelige CIO Jury fra vår britiske søsterside Silicon.com, hvor du kan finne mange livlige meninger fra ledende britiske tech-sjefer. Mens Silicon begrenser puljen av IT-ledere til Storbritannia, vil TechRepublic begrense sin gruppe til amerikanske IT-sjefer. Imidlertid vil det være tider hvor vi vil samarbeide og stille det samme spørsmålet til begge grupper og deretter sammenligne og kontrastere resultatene.

Hvordan CIO-juryen vil fungere

TechRepublic-redaksjonen vil utvikle de to ukentlige spørsmålene som skal sendes til CIO-ene. Vi vil også ta forslag fra TechRepublic-samfunnet. For å sende inn et potensielt CIO Jury-spørsmål, kan du ganske enkelt klikke på Kontakt-lenken øverst på denne siden.

Det omtvistede spørsmålet vil bli sendt til gruppen av deltakende IT-ledere sammen med en lenke til en relatert historie som kaster lys over temaet. CIO-er vil da ganske enkelt svare på e-posten med et "Ja" eller "Nei" -stemme (eller til og med et "Y" eller "N" fra en smarttelefon). For de som er tilbøyelige til å gjøre det, kan CIOs også inneholde en kommentar på en eller to setninger sammen med avstemningen.

De første 12 IT-lederne som avgir sine stemmer utgjør deretter ukens CIO-jury. Navnene deres vil bli oppført i bunnen av historien som kunngjør resultatene. Selv om den samlede avstemningen og navnene på juryen vil bli avslørt, vil ikke de spesifikke stemmene til de enkelte jurymedlemmene bli avslørt. Nesten alle kommentarer vil også bli inkludert i rapporten, inkludert kommentarer fra andre CIOs som ikke var blant de første 12 respondentene, men som likevel tok seg tid til å svare og inkludere tankene.

Her er tre eksempler på CIO Jury-rapporter fra Silicon.com for å se på hvordan dette fungerer:

  • Har lavkonjunkturen gjort det billigere å kjøpe IT?
  • CIO-er sier fortsatt 'nei takk' til Windows Vista
  • Cloud computing under en sky med IT-hoder

Kriterier for å bli medlem av CIO-juryen

TechRepublic har en kjernegruppe av IT-ledere som vil tjene som et fundament for CIO Jury, men vi ønsker også å utvide den kretsen når vi lanserer dette programmet. Her er de grunnleggende kvalifikasjonene som vi leter etter:

  • Må være leder for en IT-avdeling og kontrollere et IT-budsjett
  • Tittel trenger ikke være CIO; det kan være CTO, IT-direktør, visepresident for IT, etc.
  • Må være basert i USA
  • Kan jobbe i offentlig eller privat sektor

Her er faktorene som diskvalifiserer IT-ledere fra å delta:

  • Kan ikke jobbe for en IT-leverandør (IBM, Microsoft, Cisco, Symantec, etc.)
  • Kan ikke være en en-manns IT-avdeling
  • Kan ikke være plassert utenfor USA

I tradisjonell TechRepublic-stil appellerer vi til samfunnet og lar medlemmene våre selv nominere hvis de oppfyller kriteriene og er interessert i å delta. Hvis du vil bli medlem av TechRepublic's CIO Jury, klikker du på koblingen Kontakt øverst på denne siden og sender navn, tittel, firma, beliggenhet og e-postadresse. Alternativt kan du sende denne informasjonen til e-post på techrepublic.com.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com