Teknologi endrer cruisebransjen

Teknologi endrer cruisebransjen Teknologien gjør cruise sømløs, fra det tidspunktet en person kommer inn i et skip til ferien slutter.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

På SeaTrade Cruise Global 2019 snakket TechRepublic Senior Editor Teena Maddox med Bill Panoff, administrerende direktør i PPI Group og EIC i Porthole Cruise magazine, om hvordan teknologi gjør cruising sømløs, fra det tidspunktet en person går inn i et skip til ferien slutter. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Teena Maddox: Hvordan endrer teknologi cruisebransjen?

Bill Panoff: Teknologi er av største betydning for cruisebransjen fordi den forbedrer cruiseopplevelsen og lar gjestene få en mer sømløs opplevelse ombord, fra det øyeblikket de tråkker foten på skipet til det øyeblikket de forlater skipet, kysten utflukter, levering av innhold, for å forutse gjestenes behov med tanke på deres ønsker og ønsker i havnene og ombord. Det er bare en fenomenal måte å glede seg enda mer til å cruise.

Teena Maddox: Hva er måtene cruiseindustrien selv bruker teknologi på?

Bill Panoff: Princess Cruises har for eksempel introdusert Princess Medallion, som er en mulighet for gjestene til å samhandle på et digitalt format ombord på fartøyene sine. De har det på flere fartøyer, og planlegger å utvide det i hele flåten. Fra det øyeblikket du bestiller din Princess Cruise, mottar du medaljen hjemme, og den medaljongen har all viktig informasjon om deg. Du kan bruke den medaljongen for å åpne døren til rommet ditt. Du kan bruke det til kjøp ombord. Det forutser behovene dine.

MSC har for eksempel introdusert en kalt MSC for Me, en slags lignende teknologi. Det gjør opplevelsen så mye morsommere og mer effektiv i øynene til cruiselinjene.

Teena Maddox: Får vi se AR og VR ombord?

Bill Panoff: I den nærmeste fremtid vil det bli introdusert ombord på skip. Forresten, med shoppingopplevelsen ombord, blir kunstig intelligens allerede blitt innarbeidet på mange måter. Hvis du tråkker ombord noen av de nye kjendisskipene, vil du se kunstig intelligens. Du vil se et samspill med gjestene når det gjelder en digital komponent der folk kan handle på butikkene sine og få varene de faktisk bestiller ombord levert til stuene sine gjennom dette digitale formatet. Kunstig intelligens vil fremover være på alle cruiseskip og gjøre det til en mye morsommere opplevelse.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com